Η Λένα Ζευγαρά απαντά για το αν θα ήθελε να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision

Η Λένα Ζευγαρά απαντά για το αν θα ήθελε να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision

Η ανερχόμενη λαϊκή τραγουδίστρια Λένα Ζευγαρά, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Παραπολιτικά και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου, όπου εκτός των άλλων, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision.

Θα πήγαινες στην Eurovision με μια δυναμική μπαλάντα, όπως τα “Πατώματα”, της οποίας το βίντεο κλιπ ήταν ό,τι πιο συγκινητικό έχουμε δει;

Αγαπώ τη χώρα μου και θα ήταν τιμή μου να την εκπροσωπήσω οπουδήποτε. Δεν απαντάω ούτε αρνητικά ούτε θετικά, γιατί δεν έχω σκεφτεί το συγκεκριμένο θέμα. Παρ’όλα αυτά, είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε οποιαδήποτε πρόταση. Όπως είπα, η δουλειά δεν σταματάει ποτέ και πουθενά.

Η Λένα Ζευγαρά έγινε ευρέως γνωστή το 2019, όπου κυκλοφόρησε ένα medley video clip των τραγουδιών “Σήμερα Και Αύριο” και “Έλα Έλα” το οποίο έγινε τεράστιο hit εκείνο το καλοκαίρι. Το φθινόπωρο του ίδιου έτους υπέγραψε με την Panik Platinum, ενώ το 2020 βραβεύτηκε από τα MAD VMA ως η Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη. Το τελευταίο της single έχει τίτλο “Κάρμα” σε στίχους Jenny Tsiko και μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη.

Πως θα σας φαινόταν η πιθανότητα εκπροσώπησης της Ελλάδας από την Λένα Ζευγαρά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.