Ήβη Αδάμου: “Θα ήθελα να επιστρέψω στην Eurovision”

Ήβη Αδάμου: “Θα ήθελα να επιστρέψω στην Eurovision”

H Ήβη Αδάμου παραχώρησε συνέντευξη στην real.gr και την δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου, σχετικά με την καλοκαιρινή της περιοδεία, την νέα της δισκογραφική δουλειά, αλλά και την προσωπική της ζωή με τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουινέλη των Stavento.

Σε ερώτησή της που έγινε σχετικά με το αν επιθυμούσε να επιστρέψει στον διαγωνισμό της Eurovision προκειμένου να εκπροσωπήσει είτε την Ελλάδα, είτε την Κύπρο, δήλωσε αρκετά θετική σε αυτό το ενδεχόμενο δηλώντας τα εξής: Θα ήθελα, ναι, ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Μου έχουν γίνει αρκετές φορές προτάσεις. Πιστεύω ότι θα νιώσω πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Θέλω ένα πολύ καλό τραγούδι και μια πολύ δυνατή ομάδα. Για να δούμε, μακάρι!

H Ήβη Αδάμου στην Eurovision

Η Ήβη Αδάμου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Νάπα της Κύπρου και έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο το 2009, όταν σε ηλικία μόλις 16 χρονών συμμετείχε στο X-Factor με μέντορά της τον Γιώργο Θεοφάνους.

Το 2012, η Κύπρια pop star επιλέχθηκε με απευθείας ανάθεση να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision που πραγματοποιήθηκε εκείνη την χρονιά στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ερμηνεύοντας το τραγούδι La la love.

H Ηβη κατατάχθηκε μόλις 16η σε αυτόν τον διαγωνισμό, θέση που δεν ανταποκρίνεται στην επιτυχία της συμμετοχής της ανά την Ευρώπη, καθώς εκτός από την Ελλάδα, το La la love μπήκε στα charts αρκετών Ευρωπαϊκών χωρών (Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Σουηδία, Αυστρία, Ελβετία, Ισπανία, Νορβηγία, Δανία, Ιρλανδία).

Θα θέλατε να ξαναδείτε την Ήβη Αδάμου στην σκηνή της Eurovision;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.