Η Καίτη Γαρμπή σε συλλογή τραγουδιών για τη UNICEF

Η Καίτη Γαρμπή σε συλλογή τραγουδιών για τη UNICEF

Η Καίτη Γαρμπή τιμά την πατρίδα μας,καθώς το όνομα της βρίσκεται μεταξύ καταξιωμένων και διεθνούς φήμης καλλιτεχνών-με αφορμή την προ δύο ετών κυκλοφορία συλλογής τραγουδιών, στη γείτονα Ιταλία-.
Το τραγούδι της που κοσμεί την συγκεκριμένη συλλογή είναι το “BUONA VITA” που ερμήνευσε σε διασκευή με την Ιταλίδα καλλιτέχνιδα της παλαιάς γενιάς Ornella Vanoni.
Στη συλλογή συμμετέχουν ονόματα μεταξύ αυτών και η Cezaria Evora, ο Theofilo Chantre, ο Toto Cotugno κλπ.
Η συλλογή παρουσιάστηκε χθες από τον πρόεδρο της Unicef Ιταλίας, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης, κατά τη διάρκεια μεγάλου φιλικού ποδοσφαιρικού “Αγώνα των Πρωταθλητών” σε 40.000 κόσμο.
Τα έσοδα και του αγώνα και του δίσκου που κυκλοφορεί, είναι για την υποστήριξη των ανθρωπιστικών εκστρατειών της Unicef υπέρ των παιδιών όλου του κόσμου.
Η Ελληνίδα καλλιτέχνιδα ήταν επίτιμη καλεσμένη στη παρουσίαση όμως λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων σε θεατρική σκηνή αλλά και σε αθηναική πίστα δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.
Θυμίζουμε ότι η Καίτη Γαρμπή πρόσφατα κυκλοφόρησε και το τραγούδι της -που προέκυψε από τη συνεργασία της με τον Τούρκο καλλιτέχνη Burak Kut-μια σύνθεση του Θάνου Γεωργουλά και της Ναταλίας Γερμανού- μια κοινή παραγωγή της «Kaiti Garbi ltd» και της Τουρκικής «IYI MÜZİK,που σε λίγο καιρό θα ακούσουμε και την Τουρκική εκδοχή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.