Η Ιra Losco γέννησε ένα αγοράκι-Ποιες άλλες τραγούδησαν έγκυες στη Γιουροβίζιον;

Η Ιra Losco γέννησε ένα αγοράκι-Ποιες άλλες τραγούδησαν έγκυες στη Γιουροβίζιον;

Ο σύντροφος της γιουροκαλλιτέχνιδας και επαγγελματίας σεφ, Sean Gravina, ανάρτησε σήμερα στον λογαριασμό του στο Facebook το ευτυχές γεγονός και πως μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας. Το όνομα του μικρού; Harry. Η εγκυμοσύνη της Ira Losco (MAL 02, 16) ήταν κοινό μυστικό στη Μάλτα και μεγάλο θέμα συζήτησης για το κατά πόσον ίσχυε ή ήταν διαφημιστικό κόλπο (μέχρι που η κοιλιά της κοπέλας άρχισε πια να φαίνεται πολύ), ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση έγινε τις ημέρες της Γιουροβίζιον και συγκεκριμένα την Ημέρα της Γυναίκας (8 του Μάη). Σύντομα θα κυκλοφορήσει και το νέο της άλμπουμ, το οποίο αναμένεται να σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Sean Gravina 2

Πρόχειρα θυμηθήκαμε ορισμένες αντίστοιχες περιπτώσεις εγκύων στη Γιουροβίζιον: η Kirsten (DEN 88-οκτώ μηνών τότε), η Kikki Danielsson (SWE 85), η Shlomit Aharon (ISR 81), η Moira (MAL 94), η Regina (SLV 96), η Anna Świątczak (POL 06, μέλος των Ich Troje), η Aurela Gaçe (ALB 11), η οποία το αποκάλυψε μετά τον διαγωνισμό, η Birgit Õigemeel (ΕST 13). Η Ελπίδα (CYP 86), η Vanna (CRO 01) και η Lotta Engberg (SWE 87), η Μαντώ (GRE 03), σίγουρα και άλλες που δεν γνωρίζουμε, ήταν λεχώνες.

sean Gravina

Τώρα αν τα μωρά αυτά που έζησαν τη Γιουροβίζιον ήδη πριν γεννηθούν, μεγαλώνοντας έγιναν γιούροφαν, δεν το ξέρουμε. Η μόνη κάπως σχετική περίπτωση που γνωρίζουμε είναι εκείνη της Vivian Johansen (2η στη Δανική επιλογή το 1964), η κόρη της οποίας, Gry Johansen, εκπροσώπησε τη χώρα το 1983, μάλιστα στην ίδια επιλογή διαγωνίστηκε και η μητέρα της με άλλο τραγούδι (8η), ενώ το 1985 ήταν υποψήφιες ως ντουέτο (6ες). “Spooky”, όπως λένε και οι Άγγλοι…

vivian & Gry Johansen

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.