Η δημόσια τηλεόραση της Ρωσίας επιβεβαίωσε ότι θα επιτραπεί η είσοδος στην Ουκρανία στην Yulia Samoylova

Η δημόσια τηλεόραση της Ρωσίας επιβεβαίωσε ότι θα επιτραπεί η είσοδος στην Ουκρανία στην Yulia Samoylova

Το θρίλερ με την φετινή συμμετοχή της Ρωσίας φαίνεται να παίρνει τέλος. Πριν από λίγο στην ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Ρωσίας, Channel One δημοσιεύθηκε η είδηση ότι στο τέλος της εβδομάδας επιβεβαιώθηκε στην αποστολή της χώρας στη Eurovision, ότι θα επιτραπεί η είσοδος στη Yulia Samoylova στην Ουκρανία, για να διαγωνιστεί κανονικά. Έτσι το θέμα που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες, φαίνεται να έχει αίσιο τέλος και για τη Ρωσία, αλλά και εν γένει για το διαγωνισμό. Η συναυλία της Yulia Samolyova στην Κριμαία τον Ιούνιο του 2015, δεν θα έχει δυσάρεστες επιπτώσεις στο όνειρο της Ρωσίδας καλλιτέχνιδος, να τραγουδήσει στη σκηνή της Eurovision και να πει την ιστορία της στον υπόλοιπο κόσμο. Αναμένουμε την επιβεβαίωση της είδησης και από την ουκρανική πλευρά.

Ακούστε τη ρωσική συμμετοχή στη Eurovision 2017, στο παρακάτω βίντεο:

2 σκέψεις για το “Η δημόσια τηλεόραση της Ρωσίας επιβεβαίωσε ότι θα επιτραπεί η είσοδος στην Ουκρανία στην Yulia Samoylova

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.