Η Αυστραλία “ξαναπάει”Eurovision (Junior)

Η Αυστραλία “ξαναπάει”Eurovision (Junior)

“Χαράς ευαγγέλια” για τους μικρούς φίλους της Eurovision στην Αυστραλία, αφού όπως έχει διαρρεύσει η Βουλγαρική πλευρά, που θα διοργανώσει τον επόμενο διαγωνισμό Eurovision Junior , θα υποδεχθεί εκπρόσωπο και απο την μεγαλύτερη χώρα της Ωκεανίας , την Αυστραλία, η οποία προσκλήθηκε κι επισήμως να συμμετέχει στην φετινή Eurovision Junior τον ερχόμενο Νοέμβρη.
Το νέο ήρθε στο φώς της δημοσιότητας αρχικά με ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό της Junior Eurovision και όπως φαίνεται θα έχουμε παρθενική εμφάνιση εκπρόσωπου “της χώρας των καγκουρό” και στο διαγωνισμό των λιλιπούτειων καλλιτεχνών, μετά την επιτυχημένη παρθενική τους εμφάνιση τον προηγούμενο Μάιο στην Αυστρία.
Ο επίσημος κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Αυστραλίας, το SBS, δεν έχει βγάλει έως τώρα κάποια επίσημη ανακοίνωση αλλά με τα ως άνω δεδομένα θα ακολουθήσει και η επίσημη τοποθέτηση του Αυστραλέζικου καναλιού.
Να θυμίσουμε ότι -παρ όλες τις φήμες που ήθελαν και την χώρα μας σε αυτόν τον διαγωνισμό κάτι τέτοιο δεν έχει επιπβεβαιωθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.