Γιάννης Μωραΐτης:2 βραβεία για την Ελλάδα. Δείτε την εμφάνιση του στην Οχρίδα

Γιάννης Μωραΐτης:2 βραβεία για την Ελλάδα. Δείτε την εμφάνιση του στην Οχρίδα

To INFE Greece, στα πλαίσια της γενικότερης ενασχόλησης του και με μουσικά δρώμενα που προάγουν την ελληνική μουσική στην Ευρώπη, έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανο, καθώς η Ελλάδα κατέκτησε την 3η τιμητική θέση, ανάμεσα σε 23 συμμετοχές, στο Διαβαλκανικό Μουσικό Διεθνές Φεστιβάλ της Οχρίδας και το ΄ειδικό΄βραβείο καλύτερου διεθνή συμμετέχοντα καλλιτέχνη με τον εκπρόσωπο μας Γιάννη Μωραίτη που είχε προταθεί από το INFE GREECE κατόπιν πρόσκλησης των διοργανωτών του φεστιβάλ. Το μουσικό   δρώμενο έλαβε χώρα στις 26 Αυγούστου  στην Οχρίδα και μεταδόθηκε ζωντανά σε 15 χώρες, ενώ η χώρα μας είχε την ευκαιρία να το παρακολουθήσει  σε ζωντανή μετάδοση απο το διαδίκτυο και συγκεκριμένα απο το kanale5.   Ο Γιάννης Μωραίτης διαγωνίσθηκε με το τραγούδι ΄Α ΕΘΝΙΚΗ΄ των Στ.Μαγγιώρου και Α.Μελλή.
Ο πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης εμφανίστηκε στη σκηνή σε επιμέλεια σκηνοθεσίας/χορογραφίας της Φένιας Αποστόλου με τη συμβολή του Κωστή Τσιαμάγκα. Με μια ΄μοντέρνα εμφάνιση΄και με ένα ΄βαλκανικό΄ήχο κατάφερε να φέρει στην χώρα μας την τρίτη θέση και να τιμηθεί με το βραβείο του καλύτερου διεθνούς καλλιτέχνη.
Ο καλλιτέχνης πριν αλλά και μετά το διαγωνισμό σε δηλώσεις του στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, ευχαρίστησε το  INFE Greece για την στήριξη του,τη δισκογραφική του εταιρεία Dusty Records Greece,την υπεύθυνη διοργάνωσης του φεστιβάλ κα Valita Hefner Kiedis για τη στήριξη της και τέλος όλους όσους τον συνόδεψαν με ΄θετική ενέργεια΄.
Να θυμίσουμε ότι ο καλλιτέχνης στο παρελθόν είχε φέρει για την χώρα μας την 1η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό τραγουδιού INFEvision 2011 με την σύνθεση των Α.Λάμπρου-Ρ.Ρούσση΄ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ΄.
Συγχαρητήρια στον Γιάννη και του ευχόμαστε πάντα τέτοιες διακρίσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.