Η ανιστόρητη και προσβλητική Anne Marie David

Η ανιστόρητη και προσβλητική Anne Marie David

Όλοι φυσικά θυμόμαστε την Anne Marie David που στο διαγωνισμό της Eurovision το 1973 κέρδισε με το τραγούδι Tu te reconnaîtras για το δουκάτο του Λουξεμβούργο με ρεκόρ μάλιστα πόντων. Η Γαλλίδα ερμηνεύτρια δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες έχει συγκεντρώσει αρνητική για εμάς τους Έλληνες δημοσιότητα, αφού με τις ανιστόρητες και προσβλητικές δηλώσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. για ένα βραβείο που παρέλαβε στα κατεχόμενα της Κύπρου, προκαλεί με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Anne Marie David μετέβη τις προηγούμενες ημέρες στα κατεχόμενα της Κύπρου για να παραλάβει ένα μουσικό βραβείο, που αφορούσε την καριέρα της. Όπως ήταν εύλογο το προφίλ της συγκέντρωσε τα σχόλια αγανακτισμένων κυρίως Ελλήνων και Κυπρίων fans, που της εξέφραζαν την απογοήτευσή τους για την κίνηση της να μεταβεί στα κατεχόμενα για να παραλάβει αυτό το βραβείο. Ως εδώ όλα μοιάζουν σχεδόν φυσιολογικά, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ακόμα και Έλληνες καλλιτέχνες που στο βωμό του χρήματος έχουν εμφανιστεί στα κατεχόμενα για συναυλίες κ.α.

Πριν λίγες ώρες όμως η ταλαντούχα, αλλά ανίδεη από ιστορία και διεθνές δίκαιο Anne Marie David δημοσίευσε μία μακροσκελή ανάρτηση που ούτε συγγνώμη ζητά ή έστω άγνοια επί όλων όσων την κατηγορούν, αλλά λίγο ως πολύ κάνει μαθήματα συμπεριφοράς σε όσους τόλμησαν να την σχολιάσουν επικριτικά. Υποστηρίζει πως δεν την ενδιαφέρει η πολιτική και τα όσα τυχόν προβλήματα υπάρχουν και πως δεν είναι δικό της θέμα η επίλυσή τους. Αναφέρεται στο ψευδοκράτος ως κράτος, ενώ για την ιστορία αναφέρει πως σε εκδήλωση που βρέθηκε στο παρελθόν στην Κύπρο κανείς Τούρκος δεν την κατηγόρησε (λες και πρόκειται για ίδια περίπτωση!!!). Φυσικά το παράλογο δεν τελειώνει εδώ, αφού η κατά τ’ άλλα δημοκράτισσα αοιδός διέγραψε όλα τα σχόλια που κατέκριναν την παρουσία της στα κατεχόμενα. Κάτι μου λέει πως η ιστορία αυτή θα έχει και συνέχεια…

Διαβάστε την επίμαχη ανάρτηση:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1754278531521486&id=100008180687313

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.