Η Έλενα Παπαρίζου πάει Cabaret!

Η Έλενα Παπαρίζου πάει Cabaret!

Το ¨χρυσό κορίτσι¨για την Ελλάδα η Έλενα Παπαρίζου,η τραγουδίστρια που φέτος δοκίμασε τις δυνάμεις της και ως ηθοποιός στην παράσταση “Nine”στο Pantheon, θα πρωταγωνιστήσει σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες αναμένουμε να επιβεβαιωθούν.στο έξοχο μιούζικαλ “Cabaret”του Christopher Isherwood που θα ανέβει στο θέατρο Badminton υπο την επιμέλεια του θεατρικού επιχειρηματία Μιχάλη Αδάμ.
Με το που την είδε να «σαρώνει» τη σκηνή του Pantheon και απόλαυσε την δεινότητά της στο είδος, αποφάσισε ότι πρέπει να κάνει «πάνω της» το λατρεμένο μιούζικαλ και σχεδιάζει ήδη το φιλόδοξο ανέβασμα.
Να θυμίσουμε ότι η παράσταση ανέβηκε στη χώρα μας στο θέατρο Καλουτά το 1972 απο τη Μάρθα Καραγιάννη σε σκηνοθεσία Αλέξη Σολωμού,εν συνεχεία τη σεζόν 1978-1979 με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη σε μια απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της,ενώ τελευταία φορά ανέβηκε στην Ελλάδα το 2014 υπο τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου.
https://vimeo.com/39511665

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.