Η Άννα Βίσση,μας έδωσε ¨Συνέντευξη”

Η Άννα Βίσση,μας έδωσε ¨Συνέντευξη”

Η Άννα Βίσση έχοντας κυκλοφορήσει το τελευταίο καιρό το ολοκαίνουργιο της single «Για Σένα», επέστρεψε με το νέο της ολοκληρωμένο άλμπουμ «Συνέντευξη» το οποίο προμηνύει μια νέα τάξη πραγμάτων στην μέχρι τώρα καριέρα της-όπως μας ενημερώνει το δελτίο τύπο της δισκογραφικής της εταιρείας.-.
Πρόκειται για έναν δίσκο ο οποίος κρύβει πολλές εκπλήξεις καθώς για πρώτη φορά βλέπουμε μια συνεργασία σε 3 τραγούδια,με τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο ο οποίος συνυπογράφει αυτά που δεν έγραψε εξ’ ολοκλήρου ο Νίκος Καρβλέλας, προσθέτοντας μια άλλη δυναμική και ύφος στο νέο εγχείρημα της τραγουδίστριας.
Ένα πρώτο δείγμα αυτής της δουλειάς ήταν το «Για Σένα» το οποίο υπογράφει ο Νίκος Καρβέλας -όπως και για μια ακόμα φορά όλα του δίσκου,πλήν της Ελληνικής εκδοχής του “Give in to me” των Falcon Billy-Falcon Rose-Elisha και Michael Hoffman.
Ο δίσκος περιλαμβάνει νέα ακούσματα από όλα τα είδη κομματιών όπως δυναμικές μπαλάντες αλλά και ρυθμικά κομμάτια το κάθε ένα με ένα ιδιαίτερο ύφος τα οποία σίγουρα θα μας απασχολήσουν στην συνέχεια καθώς και όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα μας,και ένα ντουέτο που φέρει τον τίτλο «Αχώριστοι» σε συνεργασία με τον τραγουδιστή Nικόλα Ραπτάκη από τους Freaky Fortune με τον οποίο θα βρίσκονται μαζί στις χειμερινές εμφανίσεις της Άννας στο “Hotel Ερμού” σε λίγο καιρό.
Τα 14 τραγούδια του δίσκου είναι τα : Συνέντευξη-Για σένα-Ξανά Μάνα-Καλύτερα μόνη-Χωρίς Ψέμματα-Προτιμώ-Τριπλός καφές-Βεράντα-Λάθος Στροφή-Χωριστά-Τούμπα-Άσε τους έρωτες-Αχώριστοι-Της ψυχής τα αντισώματα, ενώ τελικώς δεν συμπεριλαμβάνεται το τραγούδι τίτλων της ομώνυμης εκπομπής Parole (η Ελληνική διασκευή του γνωστού Ιταλικού τραγουδιού).
Η παραγωγή είναι της Panik Gold και την ενορχήστρωση των κομματιών έκανε ο Νίκος Καρβέλας ο Carlos Eleuterio Perez καθώς και η ίδια η Άννα Βίσση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.