Ην. Βασίλειο 2017: Η Lucie Jones θα κρατήσει απλό το τραγούδι και την ερμηνεία της

Ην. Βασίλειο 2017: Η Lucie Jones θα κρατήσει απλό το τραγούδι και την ερμηνεία της

Σε συνέντευξη της στο BBC αμέσως μετά τη νίκη της στο Eurovision : You Decide, η Lucie Jones δήλωσε πως παρά τα όσα πολλοί φαν σημειώνουν για κάποιες αλλαγές που πρέπει να κάνει στη συμμετοχή της, προκειμένου να έχει μεγαλύτερες προοπτικές στο διαγωνισμό της Eurovision, αυτή δεν σκοπεύει να αλλάξει ούτε το τραγούδι, αλλά ούτε και την εμφάνιση της.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, θεωρεί ότι η απλότητα είναι η δύναμη της συμμετοχής της και ο λόγος που κέρδισε τους αντιπάλους της.

Υπάρχουν κάποια μικρά περιθώρια για αλλαγές στην παραγωγή και στην ενορχήστρωση, αλλά δεν σκοπεύω να χρησιμοποιήσω drums και κορύφωση στο τέλος του τραγουδιού. Το τραγούδι μου ήταν τόσο διαφορετικό και ίσως για αυτό κέρδισα. Σκοπεύω να παραμείνει έτσι.

Η Lucie που φάνηκε σοκαρισμένη τη στιγμή της ανακοίνωσης της ως νικήτρια, είναι η τρίτη Ουαλή που εκπροσωπεί το Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία 5 χρόνια (Bonnie Tyler, Joe Woolford). Το τραγούδι που συνέθεσε εκτός των άλλων και η νικήτρια της Eurovision 2013 Emmelie De Forest, θα είναι η 60η συμμετοχή της χώρας στο διαγωνισμό, που έχει κερδίσει 5 φορές, αλλά τα τελευταία 15 χρόνια κατάφερε να μπει στο τοπ10 μόλις δύο φορές (2002 και 2009).

16298446_788970051254914_198570486412001988_n

Στα παρακάτω βίντεο δείτε τη στιγμή της ανακοίνωση της νίκης της Lucie Jones, αλλά και την ερμηνεία της στο νικητήριο τραγούδι:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.