Ην. Βασίλειο: Ο Sam Ryder στο δελτίο ειδήσεων του MEGA

Ην. Βασίλειο: Ο Sam Ryder στο δελτίο ειδήσεων του MEGA

Ο εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, Sam Ryder, παραχώρησε συνέντευξη στο MEGA, η οποία προβλήθηκε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Όλα όσα συμβαίνουν είναι πολύ όμορφα και θυμίζω συνέχεια στον εαυτό μου πόσο τυχερός και ευγνώμων είμαι, γιατί μέχρι πρόσφατα τραγουδούσα στη γωνία του δωματίου μου. Είναι μια απίστευτη μετάβαση και μια υπέροχη εμπειρία η συμμετοχή μου στην Eurovision.

To τραγούδι SPACE MAN μιλά για το ότι πρέπει να αγαπάμε όσα έχουμε. Συνήθως ψάχνουμε πάρα πολλά για τη ζωή που νομίζουμε ότι θέλουμε, για να κοιτάξουμε κάποια στιγμή πίσω και να συνειδητοποιήσουμε ότι όλα όσα αγαπούσαμε και χρειαζόμασταν, ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή.

Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να νικήσω. Για μένα η Eurovision, το ήθος και η σημασία πίσω από τον διαγωνισμό, είναι να τον βλέπεις οικογενειακά ή με φίλους. Ποτέ δεν έδινα σημασία στην τελική κατάταξη.

Νομίζω ότι αν είστε αρκετά τυχεροί και έχετε βρει αυτό που σας αρέσει να κάνετε, η συμβουλή μου είναι να μην αφήνετε τον φόβο σας να γίνεται μεγαλύτερος από τον ενθουσιασμός σας για όσα αγαπάτε να κάνετε.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη του καλλιτέχνη από το 28ο λεπτό αυτού του βίντεο.

Μία σκέψη στο “Ην. Βασίλειο: Ο Sam Ryder στο δελτίο ειδήσεων του MEGA

  1. Τον είδα! Ο τύπος είναι πραγματικά “Θεούλης”, ο ορισμός της θετικής αυρας. Και λατρεύω εννοείται το κομμάτι. Μέχρι στιγμής το προσωπικό μου 12αρι για φέτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.