Ηνωμένο Βασίλειο: Με τον Sam Ryder και το “Space Man” στο Τορίνο

Ηνωμένο Βασίλειο: Με τον Sam Ryder και το “Space Man” στο Τορίνο

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου για την Eurovision 2022 και δεν είναι άλλος από τον Sam Ryder με το “Space Man”. O σχολιαστής των ημιτελικών της Eurovision για το BBC, Scott Mills, αποκάλυψε τη συμμετοχή της χώρας κατά τη διάρκεια της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής του BBC Radio 1, Breakfast with Greg James.

Το τραγούδι κυκλοφορεί στο youtube από τις 22 Φεβρουαρίου και η φημολογία από τους fans πως αυτή θα είναι η συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν έντονη από τότε.

Λίγα λόγια για τον Sam Ryder

Το 2020, καθώς ο όλος ο κόσμος βρισκόταν σε καραντίνα, ο Sam Ryder ανέβασε τις πρώτες του διασκευές που τράβηξαν γρήγορα την προσοχή ορισμένων διάσημων καλλιτεχνών (όπως τον Elton John) και εμφανίστηκε σε εκπομπές όπως το The Ellen Show και το Newsbeat του BBC. Καθώς το περιεχόμενο αυξανόταν, το ίδιο έκαναν και οι θαυμαστές, συγκεντρώνοντας συνολικά 10 εκατομμύρια στα social media μέχρι το τέλος του έτους. Έπειτα, το 2021, ο λογαριασμός του καλλιτέχνη στο TikTok στέφθηκε ως ο πιο δημοφιλής στο Ηνωμένο Βασίλειο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το 2021, ο Sam κυκλοφόρησε το EP 5 τραγουδιών του , το “The Sun’s Gonna Rise” που περιελάμβανε το κομμάτι του “Whirlwind” που περιγράφει το ταξίδι του Sam – όπου πέρασε μεγάλο μέρος της ενήλικης ζωής του γράφοντας και παίζοντας σε συγκροτήματα, ζώντας στη Χαβάη και διατηρώντας μια vegan καφετέρια, πριν αποφασίσει να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει σόλο καλλιτέχνης. Η πρώτη εμφάνιση του Sam στο Λονδίνο έγινε soldout σε λιγότερο από 10 λεπτά, σχεδόν τόσο γρήγορα όσο η πρώτη του πλήρης περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μία σκέψη στο “Ηνωμένο Βασίλειο: Με τον Sam Ryder και το “Space Man” στο Τορίνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.