Ηνωμένο Βασίλειο: Με τον James Newman και το “My Last Breath” στην Eurovision

Ηνωμένο Βασίλειο: Με τον James Newman και το “My Last Breath” στην Eurovision

Πριν από λίγο, μέσα από τις ραδιοφωνικές συχνότητες των BBC Radio 1 και BBC Radio 2, αποκαλύφθηκε ο εκπρόσωπος και η συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου για την Eurovision 2020.

Εδώ και λίγες μέρες, φήμες ήθελαν τον δημοφιλή καλλιτέχνη John Newman να εκπροσωπεί την χώρα στον διαγωνισμό, κάτι που χθες άρχισε να αλλάζει, αφού δημοσιεύτηκε στο Youtube το τραγούδι του μεγαλύτερου αδερφού του, JamesMy Last Breath, με την ένδειξη uk eurovision 2020 στον τίτλο.

Σήμερα αυτό επιβεβαιώθηκε από το BBC και έπειτα από αρκετούς μήνες σιωπής της κρατικής τηλεόρασης, μπορούμε να ακούσουμε το My Last Breath του James Newman:

https://www.youtube.com/watch?v=6iS-lV909T4

Λίγα λόγια για τον James Newman

Ο James Newman είναι Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός από το Settle της Βόρειας Αγγλίας. Έχει συνθέσει αρκετά τραγούδια, με κάποια από αυτά να γίνονται επιτυχίες.

Το 2014, κέρδισε στα μουσικά βραβεία Brit αυτό του Βρετανικό single της χρονιάς για τη συμμετοχή του στο τραγούδι “Waiting All Night” των Rudimental. Έχει συμμετάσχει στην δημιουργία αρκετών επιτυχιών όπως το “Blame” του Calvin Harris (feat John Newman) και “Love Me Like You” από τις Little Mix. Επίσης έχει γράψει τραγούδια για καλλιτέχνες όπως την Jessie Ware, την Kesha, τον Olly Murs, τον ZAYN, τον Liam Payne, τον Louis Tomlinson και τον James Arthur.

Ο James δεν είναι άγνωστος στην Eurovision, αφού ήταν ένας από τους συνθέτες του τραγουδιού “Dying to Try” του Brendan Murray, που εκπροσώπησε την Ιρλανδία το 2017. Επίσης, έχει συνεργαστεί με τον πρώτο εκπρόσωπο της Αυστραλίας στον διαγωνισμό Guy Sebastian στο τραγούδι του “Keep Me Coming Back“, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο όγδοο studio album του καλλιτέχνη, Conscious.

Μία σκέψη στο “Ηνωμένο Βασίλειο: Με τον James Newman και το “My Last Breath” στην Eurovision

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.