Εύη Δρούτσα για Στεφανία: “Γιατί δεν στέλνουμε την Μπέσυ Αργυράκη και στέλνουμε κάτι κοριτσάκια”

Εύη Δρούτσα για Στεφανία: “Γιατί δεν στέλνουμε την Μπέσυ Αργυράκη και στέλνουμε κάτι κοριτσάκια”
“Να με συγχωρέσει ο Κοντόπουλος γιατί είναι πάρα πολύ καλός συνθέτης”

“Με το γάντι” έσφαξε τόσο τον αγαπημένο της φίλο Δημήτρη Κοντόπουλο, όσο και τους υπευθύνους της ΕΡΤ, οι οποίοι επιλέγουν για ανάθεση φρέσκα πρόσωπα κυκλοφορώντας απλά “τραγουδάκια”.

Η Εύη Δρούτσα μίλησε στο Πρωινό του ANT1, δηλώνοντας τα εξής: 

«Ο Κοντόπουλος μπορούσε να είναι πάρα πολύ καλύτερος. Στης Μολδαβίας ήταν καλύτερος. Η Στεφανία μια χαρά κοριτσάκι ήταν. Πρέπει πια να βάζουμε Ελληνίδες. Είναι  Ελληνίδα η Στεφανία αλλά δεν ζει στην Ελλάδα. Έχουμε τραγουδίστριες. Η Παπαρίζου ζούσε στην Ελλάδα.

Έχουμε μία φωνάρα, την Αργυράκη. Γιατί δεν την βγάλαμε να ξαναπάει; Επειδή είναι παχιά; Τι σας πειράζει, επειδή μεγάλωσε; Γιατί δεν πήγε μια φωνάρα και στέλνουμε κοριτσάκια; Πρέπει να πηγαίνουμε με πιο ουσιαστικά τραγούδια όχι τραγουδάκια.

Να με συγχωρέσει ο Κοντόπουλος γιατί είναι πάρα πολύ καλός συνθέτης αλλά ήταν τραγουδάκι δεν ήταν τραγουδάρα.  Να πάρουμε τον Κορκολή, ρε παιδιά, να γράψει ένα “Σκόνη και θρύψαλα”, να βγει να χαλάσει ο κόσμος!».

«Ευτυχώς που άρχισε και βγαίνει ένας Λευτέρης Κιντάτος. Εάν με ακούει να του δώσω μια συμβουλή επειδή γύρισε και είπε ότι θέλει να τραγουδήσει, να μην το κάνει γιατί θα του πάρει χρόνο από τη μουσική και τον στίχο. Δόξα τω Θεώ με αυτόν μπορεί να αναβιώσει το τραγούδι».

«Ο Αργυρός δεν θα μείνει στην ιστορία, ο Τερζής θα μείνει, ο Ρέμος ίσως μείνει. Θα μείνει στην ιστορία σημαίνει μετά από 40 χρόνια να σε τραγουδάνε»

https://streamable.com/2e7wpx

2 σκέψεις για το “Εύη Δρούτσα για Στεφανία: “Γιατί δεν στέλνουμε την Μπέσυ Αργυράκη και στέλνουμε κάτι κοριτσάκια”

  1. Συγγνώμη η Εύη Δρούτσα από που και ως που έχει λόγο για το τι στέλνει η κάθε χώρα στην Eurovision? Από όσο θυμάμαι δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τον διαγωνισμό. Φαίνεται ότι δεν έχει ιδέα για το τι γίνεται έξω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.