Εσθονία: Elina Nechayeva και La Forza στη Λισαβόνα

Εσθονία: Elina Nechayeva και La Forza στη Λισαβόνα

Ο τελικός του Eesti Laul είναι πλέον παρελθόν και όπως ήταν αναμενόμενο η Elina Nechayeva με το La Forza θα ταξιδέψει στη Λισαβόνα.

https://www.youtube.com/watch?v=bn7i9Eqdm84

To Show

Έπειτα από 2 ημιτελικούς και 20 συνολικά συμμετέχοντες,  το Eesti Laul έφτασε στη βραδιά του τελικού. Παρουσιαστές της βραδιάς,που μεταδόθηκε ζωντανά από την Saku Suurhall στο Ταλίν, ήταν οι Meelis Kubo και Ott Sepp.

Οι δέκα εμφανίσεις του τελικού ήταν:

  1. Karl-Kristjan & Karl Killing (ft. WATEVA) – Young
  2. Eliis Pärna ja Gerli Padar – Sky
  3. Nika – Knock knock
  4. Sibyl Vane – Thousand words
  5. Stig Rästa – Home
  6. Vajé – Laura (Walk with me)
  7. Elina Nechayeva – La forza
  8. Frankie Animal – (Can’t keep calling) Misty
  9. Iiris & Agoh – Drop that boogie
  10. Evestus – Welcome to my world
Tα τραγούδια

 

  • Karl-Kristjan & Karl Killing (ft. WATEVA) – Young
  • Eliis Pärna ja Gerli Padar – Sky

  • Nika – Knock knock

  • Sibyl Vane – Thousand words
  • Stig Rästa – Home

  • Vajé – Laura (Walk with me)

  • Elina Nechayeva – La forza

  • Frankie Animal – (Can’t keep calling) Misty

  • Iiris & Agoh – Drop that boogie

  • Evestus – Welcome to my world

 

Τα αποτελέσματα

Ο νικητής προέκυψε  έπειτα από 2 γύρους ψηφοφορίας. Από τον πρώτο γύρο, οι 3 συμμετοχές με τις περισσότερες ψήφους από κοινό και κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους Lenna KuurmaaEeva TalsiHanna ParmanMariliis MõttusKristjan HirmoTomi RahulaJaanus NõgistoDave BentonRainer IldAleksandr Žemžurov και Erik Morna, προκρίθηκαν στον superfinal γύρο. Αυτοί ήταν:

 

Εν συνεχεία οι τρεις υποψήφιοι του Superfinal δόθηκαν στην δικαιοδοσία του κοινού αποκλειστικά το οποίο αποφάσισε και τον νικητή.

  1. Elina Nechayeva – La forza
  2. Stig Rästa – Home
  3. Vajé – Laura (Walk with me)

 

11 σκέψεις για το “Εσθονία: Elina Nechayeva και La Forza στη Λισαβόνα

  1. Το καλυτερο με διαφορα θα ελεγα αλλα θα υπαρξει ανταγωνισμος . Χαιρομαι γιατι εχω την εντυπωση πως παμε για πολυ δυνατο τελικο , μεγαλη μαχη που θελω να την χαρω – να διασκεδασω χωρις αγχος . Δεν θα ειναι υπνος ο δοαγωνισμος οπως καποιες χρονιες . Παμε γερα και τιμια Ελλαδαρα και Κυπρος !

  2. Κέρδισε το televoting και την επιτροπή οπότε δικαιολογεί τον τίτλο του φαβορί στη Λισαβόνα. Αυτό που κάνει το κάνει καλά πάντως, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.

  3. Ενδιαφερουσα προταση…Μοναδικη φωνη και ωραια μελωδια αλλα αυτκ το οπερατικο στυλ συχνα δε αποδιδει στο θεσμο.(βλ.σουηδια 2009 Γαλλια 2011).Η κοπελα ειναι πολυ καλη σε αυτο που κανει,κανεις δε το αμφισβητει αυτο,αλλα τη τυχη του στο θεσμο(η μαλλον στο τελικο,αφου θεωρω θα προκριθει)τη θεωρω αβεβαιη…μπορει να τερματισει χαμηλα οπως η Σουηδια το 2009 η πολυ ψηλα οπως η Ιταλια το 2015…το πιο πιθανο για εμενα ειναι να πλησιασει τη 10αδα η οριακα να μπει σε αυτη(7-12)…

  4. πέρα από την πολύ καλή φωνή της σαν τραγουδι δεν εχει κατι το ιδιαιτερο…μονοτονη μελωδια και αρκετα βασικο για οπερατικο…αναλωνεται απλα στο να επιδεικνυει τη φωνη της.. τιποτε παραπανω…κανενα συναισθημα…θυμιζει ασκηση ωδειου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.