Εσθονία 2017: Με 5 Eurostars το Eesti Laul για το Κίεβο

Εσθονία 2017: Με 5 Eurostars το Eesti Laul για το Κίεβο

Ανακοινώθηκαν από την Εσθονική τηλεόραση ERR, οι 20 φετινοί υποψήφιοι για το Eesti Laul 2017, δηλαδή την εθνική προεπιλογή της Εσθονίας για την Eurovision 2017. Οι 20 υποψήφιοι θα χωριστούν σε 2 ημιτελικούς των 10 συμμετεχόντων, εκ των οποίων οι πρώτοι 5 θα προκριθούν στον τελικό. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 11 και 18 Φεβρουαρίου, ενώ ο τελικός στις 4 Μαρτίου. Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:

Lenna Kuurmaa — Slingshot
Rasmus Rändvee — This Love
Angeelia — We Ride With Our Flow
Elina Born — In or Out
Leemet Onno — Hurricane
Laura Prits — Hey Kiddo
Daniel Levi — All I Need
Antsud — Vihm
Ariadne — Feel Me Now
Koit Toome & Laura — Verona
Kerli — Spirit Animal
Uku Suviste — Supernatural
Janno Reim & Kosmos — Valan pisaraid
Close to Infinity ft. Ian Karell — Sounds Like Home
Liis Lemsalu — Keep Running
Alvistar Funk Association — Make Love, Not War
Almost Natural — Electric
Carl-Philip — Everything But You
Karl-Kristjan & Whogaux ft. Maian — Have You Now
Ivo Linna — Suur loterii

Ανάμεσα στους υποψηφίους συναντούμε 5 πρώην Eurostars. Αρχικά έχουμε την Elina Born με το τραγούδι “In or Out”. Η Elina εκπροσώπησε την Εσθονία το 2015 σε ντουέτο με τον Stig Rästa, στο τραγούδι “Goodbye to yesterday” με το οποίο κατέκτησε την 7η θέση. O Stig Rästa συμμετέχει στη σύνθεση του κομματιού.

Στην συνέχεια έχουμε τον Ivo Linna με το “Suur loterii”. Ο Ivo εκπροσώπησε την Εσθονία το 1996 με το τραγούδι “Kaelakee Hääl” σε ντουέτο με την Maarja-Liis Ilus και κατέκτησε την 5η θέση.

Έπειτα, έχουμε την Laura με το “Verona”, σε ντουέτο με τον Koit Toome. Η Laura εκπροσώπησε την Εσθονία το 2005 ως μέλος των Suntribe με το “Let’s get loud”, με το οποίο κατέλαβαν την 20η θέση στον ημιτελικό, ενώ ως solo καλλιτέχνιδα προσπάθησε άλλες 3 φορές να εκπροσωπήσει την Εσθονία δίχως επιτυχία. Ο Koit Toome ήταν ο εκπρόσωπος της Εσθονίας το 1998 με το “Mere lapsed”, με το οποίο κατέλαβε την 12η θέση.

Τέλος, η Lenna Kuurmaa συμμετέχει με το “Slingshot”. Η Lenna ήταν μέλος των Vanilla Ninja,οι οποίες εκπροσώπησαν την Ελβετία το 2005 με το “Cool vibes” κατακτώντας την 8η θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.