Ελλάδα 2017: Επαναφέρει η ΕΡΤ τον εθνικό τελικό;

Ελλάδα 2017: Επαναφέρει η ΕΡΤ τον εθνικό τελικό;

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Ελλάδας να προκριθεί στον τελικό της Eurovision 2016, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της, πληροφορίες μέσα από την ΕΡΤ θέλουν να αλλάζει εντελώς ο τρόπος με τον οποίον θα επιλεγεί η Ελληνική συμμετοχή για την Eurovision του 2017. Θυμίζουμε ότι για την Eurovision 2016 οι Argo επιλέχτηκαν μέσω απευθείας ανάθεσης, για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα με το τραγούδι “Utopian Land”.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κου Παναγιώτη Τσολιά, διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΕΡΤ, στο μουσικό site mikrofwno.gr, είναι πιθανή η επαναφορά του εθνικού τελικού ως μέσο επιλογής της Ελληνικής συμμετοχής για την επερχόμενη Eurovision. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Σε δέκα ημέρες θα έχουμε μια πλήρη εικόνα, για το πως θα κινηθούμε. Είμαστε στην διαδικασία που θα κάνουμε επαφές με πολλούς καλλιτέχνες, που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Καταρχήν πριν από είκοσι μέρες αποφασίσαμε ότι θα συμμετέχουμε. Όποτε στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα καθοριστεί και ο τρόπος ανάδειξης της ελληνικής συμμετοχής. Πιθανότατα κάποιοι καλλιτέχνες θα είναι υποψήφιοι, σε βραδιά ελληνικού τελικού, όπως είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια»

Επίσης απάντησε στις φήμες που θέλουν την Ελλάδα να προχωρά και φέτος σε απευθείας ανάθεση, σε αναγνωρισμένο καλλιτέχνη όμως αυτή την φορά, με τα ονόματα των Demy, Ελένη Φουρέιρα και Έλενα Παπαρίζου να είναι αυτά που ακούγονται περισσότερο από τα media: «Πάντα υπάρχει ένας διαγωνισμός από διάφορα μέσα για ειδήσεις που τελικά αποδεικνύονται ότι δεν είναι καθόλου ειδήσεις. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνετε ότι το όριο μεταξύ του ευσεβούς πόθου και της πραγματικότητας είναι τεράστιο»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.