Εσθονία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα λίγες μέρες πριν τον τελικό της χώρας;

Εσθονία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα λίγες μέρες πριν τον τελικό της χώρας;

Σε τρεις μέρες θα πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός της Εσθονίας για την Eurovision 2021, Eesti Laul. Έπειτα από 2 ημιτελικούς και 24 συνολικά διαγωνιζόμενους, φτάσαμε στον τελικό του διαγωνισμού, όπου θα παρακολουθήσουμε να συμμετέχουν 12 καλλιτέχνες, οι οποίοι προέκυψαν από τους ημιτελικούς που προηγήθηκαν. Τι δείχνουν όμως τα στοιχήματα; Ποιος είναι φαβορί για την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision; Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνεται η κατάταξη μέχρι τώρα:

Στις τρεις πρώτες θέσεις συναντάμε 3 πρώην εκπροσώπους της Εσθονίας στη Eurovision, με πρώτο τον Uku Suviste (32%), που αν και περσινός νικητής του Eesti Laul, δεν μπόρεσε να διαγωνιστεί στη σκηνή της Eurovision αφού αυτή ακυρώθηκε. Στη δεύτερη θέση, με μικρή διαφορά από την πρώτη, βρίσκεται ο Koit Toome (24%), που ακολουθείται από τον Jüri Pootsmann (13%). Από την 4η θέση μέχρι την 12η, οι υποψήφιοι έχουν λιγότερες πιθανότητες από 10% για να εκπροσωπήσουν την Εσθονία, ενώ στις τελευταίες θέσεις με 2% συναντάμε τους Andrei Zevakin & PluutoREDELHans Nayna και Karl Killing.

Θα επαληθευτούν άραγε οι προβλέψεις ή θα υπάρξει ανατροπή;

Πηγή: eurovisionworld

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.