Εσθονία: Τα αποτελέσματα του τέταρτου προκριματικού του Eesti Laul 2022

Εσθονία: Τα αποτελέσματα του τέταρτου προκριματικού του Eesti Laul 2022

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο τέταρτος και τελευταίος προκριματικός του Eesti Laul 2022, της εθνικής επιλογής της Εσθονίας για τον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο.

Στην αποψινή βραδιά διαγωνίστηκαν οι 10 εναπομείναντες καλλιτέχνες, ενώ παρουσιαστές του show ήταν ο Jüri Pootsman (Εσθονία 2016) και η Getter Jaani (Εσθονία 2011). Από τους 10 διαγωνιζόμενους, οι 5 προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, εκ των οποίων οι 3 επιλέχθηκαν από το κοινό και οι 2 από την κριτική επιτροπή.

Αν και το show μεταδόθηκε ζωντανά, οι υποψήφιοι δεν παρουσίασαν live τις συμμετοχές τους, αλλά αντί για live εμφανίσεις, προβλήθηκαν τα video clip των τραγουδιών τους.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε τα video clip των 10 διαγωνιζομένων:

Ανάμεσα στους υποψήφιους συναντήσαμε τον εκπρόσωπο της χώρας το 2012 και παρουσιαστή του 3ου προκριματικού, Ott Lepland, αλλά και τους πρώην συμμετέχοντες του Eesti Laul AriadneEMILI J.,  Púr Múdd και Shira.

Οι 5 αποψινοί προκριθέντες που συμπληρώνουν την 20άδα των ημιτελικών του διαγωνισμού, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο, είναι οι εξής:

  • Ott Lepland “Aovalguses (από το κοινό)
  • ELYSA “Fire (από το κοινό)
  • Black Velvet “Sandra (από το κοινό)
  • Minimal Wind ft. elisabeth tiffany “What To Make Of This (από την επιτροπή)
  • Púr Múdd, Shira “Golden Shores (από την επιτροπή)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.