Εσθονία: Με τον Stefan και το “Hope” στο Τορίνο

Εσθονία: Με τον Stefan και το “Hope” στο Τορίνο

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο εθνικός τελικός της Εσθονίας για την Eurovision 2022, Eesti Laul, όπου ανέδειξε νικητή και εκπρόσωπο της χώρας τον Stefan με το τραγούδι Hope! Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Maarja-Liis Ilus (Εσθονία 1996, 1997), Priit Loog και Jüri Pootsmann (Εσθονία 2016).

Σήμερα παρακολουθήσαμε να διαγωνίζονται οι 10 συμμετέχοντες που προέκυψαν από τους 4 προκριματικούς και τους 2 ημιτελικούς που προηγήθηκαν. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εμφανίσεις όλων των φιναλίστ:

  1. Elina Nechayeva – Remedy
  2. Andrei Zevakin feat . Grete Paia – Mis nüüd saab
  3. Jaagup Tuisk – Kui vaid
  4. Elysa – Fire
  5. Ott Lepland – Aovalguses
  6. Stig Rästa – Interstellar
  7. Minimal Wind ft. Elisabeth Tiffany – What To Make Of This
  8. Stefan – Hope
  9. Anna Sahlene – Champion
  10. Black Velvet – Sandra

Ανάμεσα στους υποψήφιους συναντήσαμε την εκπρόσωπο της χώρας το 2018 Elina Nechayeva, τον εκπρόσωπο του 2012 Ott Lepland, τον εκπρόσωπο του 2015 Stig Rästa και την Anna Sahlene που εκπροσώπησε την Εσθονία το 2002.

Ο νικητής προέκυψε έπειτα από 2 γύρους ψηφοφορίας. Στον πρώτο γύρο, οι 3 υποψήφιοι που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους από κοινό και κριτική επιτροπή, προκρίθηκαν στον Super Final γύρο. Αυτοί ήταν:

  • Minimal Wind ft. Elisabeth Tiffany
  • Stefan
  • Elysa

Στη συνέχεια, το κοινό με την ψήφο του, ανέδειξε νικητή τον Stefan με το τραγούδι Hope.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.