Εσθονία: Απόψε ο πρώτος προκριματικός του “Eesti Laul 2022”

Εσθονία: Απόψε ο πρώτος προκριματικός του “Eesti Laul 2022”

Απόψε ξεκινά η εθνική επιλογή της Εσθονίας για την Eurovision 2022, Eesti Laul, με τον πρώτο προκριματικό. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι Tanel Padar (εκπρόσωπος της Εσθονίας και νικητής της Eurovision 2001 μαζί με τον Dave Benton και τους 2XL) και Eda-Ines Etti (εκπρόσωπος της Εσθονίας το 2000).

Φέτος, θα παρακολουθήσουμε συνολικά 7 σόους, 4 προκριματικούς, 2 ημιτελικούς και τον τελικό, στα οποία θα λάβουν μέρος συνολικά 40 καλλιτέχνες.

Σήμερα θα δούμε να διαγωνίζονται οι παρακάτω 10 συμμετοχές:

Ανάμεσα στους υποψήφιους συναντάμε πρώην συμμετέχοντες του Eesti Laul, όπως τους Jaagup Tuisk, KéaLittle Mess, Maian και Traffic, και τους πρώην εκπροσώπους της χώρας Evelin Samuel (1999) και Stig Rästa (2015).

Από τις 10 παραπάνω συμμετοχές, μόνο οι 5 θα προκριθούν στους ημιτελικούς του διαγωνισμού. Αυτό θα προκύψει έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού, που θα προκρίνει τους 3, αλλά και της κριτικής επιτροπής, που θα προκρίνει τους 2.

Τον πρώτο προκριματικό του Eesti Laul 2022 θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά στις 21:35 ώρας Ελλάδος από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.