Εσθονία: Ακούστε τα τραγούδια του πρώτου προκριματικού του Eesti Laul 2022

Εσθονία: Ακούστε τα τραγούδια του πρώτου προκριματικού του Eesti Laul 2022

Κυκλοφόρησαν σήμερα από την Εσθονική τηλεόραση τα τραγούδια του πρώτου προκριματικού του Eesti Laul 2022, του μουσικού φεστιβάλ μέσω του οποίου θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος της Εσθονίας στην 66η Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο.

Φέτος το Eesti Laul αλλάζει μορφή καθώς θα περιλαμβάνει 4 προκριματικούς, 2 ημιτελικούς και φυσικά τον μεγάλο τελικό. Σε κάθε διαγωνιστική βραδιά θα διαγωνίζονται 10 συμμετέχοντες και προκρίνονται οι 5 πρώτοι στην επόμενη φάση (Από τον προκριματικό στον ημιτελικό και από τον ημιτελικό στον τελικό) από τον συνδυασμό ψηφοφορίας κοινού και κριτικής επιτροπής.

Στον πρώτο προκριματικό γύρο συναντάμε αρκετούς πρώην συμμετέχοντες του Eesti Laul, όπως τους Jaagup Tuisk, KéaLittle Mess, Maian και Traffic, καθώς επίσης τους πρώην εκπροσώπους της χώρας Evelin Samuel (1999) και Stig Rästa (2015). Ακούστε στους παρακάτω συνδέσμους τα τραγούδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.