Εναρκτήρια πρόβα: Σλοβενία

Εναρκτήρια πρόβα: Σλοβενία

Η τέταρτη μέρα των προβών (Β’ Μισό του Β’ Ημιτελικού) ξεκίνησε με τη Σλοβενία. Είναι η ManuElla με το τραγούδι Blue and Red, γραμμένο από τους Marjan Hvala, Manuella Brečko και Leon Oblak, το οποίο προέκυψε μετά από ανοιχτό τελικό.

_P6_3428

Η καλλιτέχνιδα αρχικά είναι μόνη στη σκηνή, φωτισμένη από ένα προβολέα (ένα σύννεφο φωτός, όπου στεκόταν σαν Ελληνίδα θεά, ήταν η περιγραφή κάποιων…), αλλά μετά από λίγο εισέρχεται και ένας γυμναστής, σε ρόλο ακροβάτη-χορευτή (είναι ο Δανός Jannik Baltzer Hattel, ο οποίος εκτελεί ένα νούμερο pole dancing με ένα κοντάρι, μάλλον παράταιρο σε σχέση με το τραγούδι). Το μακρύ, λευκό, στενό φόρεμα, που αφήνει τους μηρούς της ξεσκέπαστους, είναι μοντέρνο με κάποια μαύρα στοιχεία και κομμάτια γυαλί στους ώμους. Η μεγαλύτερη αλλαγή, βεβαίως, είναι η νέα βερσιόν του τραγουδιού, με τη διαφορετική εισαγωγή, η οποία απαιτεί μα πιάσει μια πολύ ψηλή νότα. Τα πήγε καλά όμως και, όσο προχωρούσε η ώρα, τα φωνητικά όλο και βελτιώνονταν.

_P6_3411_P6_3422

Τα χρώματα που κυριαρχούν στη σκηνή, είναι -όπως αναμενόταν- το μπλε και το κόκκινο, τα οποία τονίζονταν επιπλέον και από μια δεσμίδα από κόκκινα φώτα, καθώς και μπλε φώτα που αναβόσβηναν. Η κάμερα κάνει ζουμ στα μπλε μάτια της, τα οποία προβάλλονται στο φόντο, όπως και πρόσωπα που τραγουδούν μαζί της το άσμα. Στο τελευταίο ρεφρέν χρησιμοποιούνται πυροτεχνήματα που απεικονίζουν συντριβάνια, αλλά και ανεμιστήρας. Όπως επισημάνθηκε η high teck παρουσίαση θύμιζε πιο πολύ Χ Factor και δεν ταίριαζε με το κάντρυ τραγούδι.

Όπως δήλωσε η ίδια πριν από την πρόβα: “Το τραγούδι είναι πολύ θετικό και δυναμικό, όπως θα είναι και η ερμηνεία μου”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.