Εναρκτήρια πρόβα: Βουλγαρία

Εναρκτήρια πρόβα: Βουλγαρία

H Poli Genova (Βουλγαρία 2011 και παρουσιάστρια της Junior Eurovision 2015) επιστρέφει με το If Love Was A Crime , γραμμένο από τους Borislav Milanov, Sebastian Arman, Joacim Bo Persson και την ίδια, το οποίο προέκυψε μετά από εσωτερική επιλογή.

_P6_3554_P6_3550

Η κακόγουστη εμφάνιση θυμίζει κάτι σαν μονομάχο, με ολίγη από… Cindy Lawper, αλλά και Άννα Βίσση στο Nylon (με ξυρισμένο το μισό κεφάλι). Δεν περιγράφεται-πρέπει να το δει κανείς… Τα χρώματα που επικρατούν είναι το ασημί, το χρυσό και το μπλε μέσα σε ασπρόμαυρο φόντο. Το φόντο και το πάτωμα απεικονίζουν -ως επί το πλείστον- χιόνι. Υπήρξαν κάποιες φωνητικές αστάθειες στην αρχή, ωστόσο η γενική εντύπωση που άφησε είναι πολύ θετική και η παρουσία της πολύ δυναμική. Στο ρεφρέν απεικονίζονται σιλουέτες, σαν ρομποτικοί χορευτές που μοιάζουν με αστυνομικούς και κάνουν το ίδιο -εκκεντρικό- χορευτικό με την τραγουδίστρια. Καθώς περπατά, ανάβει σε κάθε βήμα το δάπεδο. Στο video-wall στραφταλίζουν μπλε φωτισμοί. Προς το τέλος του τραγουδιού εμφανίζονται κάπως άγαρμπα και οι πέντε χορωδοί (τέσσερεις γυναίκες κι ένας άνδρας), οι οποίοι μέχρι τότε παρέμεναν αθέατοι. Τότε φωτίζονται οι κάλτσες, τα μανίκια, οι ώμοι και τα φουτουριστικά σκουλαρίκια της με ειδικό LED φωτισμό. Στην τελευταία από τις τρεις πρόβες, παραπάτησε και πήγε να πέσει (γούρι-γούρι!).

 

_P6_3543_P6_3595

Όπως δήλωσε η επιστροφή της στη Γιουροβίζιον είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ίδια. Αν και déjà vu, είναι πολύ διαφορετικά τώρα: είναι πιο μεγάλη, πιο ώριμη, πιο σοφή και πιο σίγουρη. Είναι ευκαιρία ζωής το να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη Στοκχόλμη, κάτι που ούτε καν είχε ονειρευτεί ότι θα γινόταν ξανά. Το τραγούδι μιλά για την επικράτηση της αγάπης και την απομάκρυνση κάθε στεναχώριας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.