Ελλάδα 2017: Η Demy λέει ναι στην Eurovision υπό προϋποθέσεις

Ελλάδα 2017: Η Demy λέει ναι στην Eurovision υπό προϋποθέσεις

Η δημοφιλής τραγουδίστρια στο Ελληνικό κοινό, Demy, επανέλαβε ξανά την επιθυμία της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision στο Κίεβο. Η Demy δήλωσε στην εκπομπή “La Biri Biri” του καναλιού Ε, ότι αν και στο παρελθόν ήταν διστακτική για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, πλέον βρίσκεται σε συζητήσεις με την “σωστή ομάδα” όπως η ίδια δηλώνει χαρακτηριστικά (σε προηγούμενο άρθρο έχουμε γράψει ότι πρόκειται για το πετυχημένο δίδυμο Κοντόπουλου-Ευαγγελινού), αρκεί να υπάρξουν και οι σωστές συνθήκες ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτή η συνεργασία. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις της τραγουδίστριας στο Ε:

Η Demy έχει δηλώσει ξανά στο ίδιο κανάλι πριν μερικούς μήνες την πρόθεση της να είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας τον Μάϊο του 2017 στο Κίεβο.

Η Demy επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ για πιθανή συμμετοχή της στη Eurovision 2017

Για να ευοδωθεί αυτή η συνεργασία βέβαια, είναι απαραίτητο να δώσει το πράσινο φως και η ΕΡΤ, της οποίας εκπρόσωπος είχε δηλώσει ότι προσανατολίζεται στην διεξαγωγή ενός εθνικού τελικού στο ίδιο μοτίβο με αυτό που είχαμε συναντήσει τα προηγούμενα χρόνια.

Ελλάδα 2017: Επαναφέρει η ΕΡΤ τον εθνικό τελικό;

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της Demy, ακούγεται για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Αν και δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν υποψήφια για κάποιον Ελληνικό τελικό, εντούτοις η σχέση της με την Eurovision υφίσταται, καθώς αυτό το καλοκαίρι διασκεύασε στα Ελληνικά την συμμετοχή της Βουλγαρίας στον φετινό διαγωνισμό της Στοκχόλμης “If love was a crime” της Poli Genova, με τίτλο “Ισόβια μαζί”. Επίσης, στον Ελληνικό τελικό του 2013 ερμήνευσε σε ντουέτο με τον Dima Bilan το “Believe”, το τραγούδι με το οποίο ο Ρώσος superstar κέρδισε την Eurovision του 2008, ενώ και στον τελικό του 2014 ερμήνευσε μαζί με την Σοφία Βόσσου την “Ανοιξη”, το τραγούδι με το οποίο η δεύτερη εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό του 1991.

https://www.youtube.com/watch?v=FVLXkAKVHgQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.