Ελλάδα 2017: Με ποιες προϋποθέσεις ο Γ. Καπουτζίδης θα είναι σχολιαστής της ΕΡΤ για τη Eurovision 2017

Ελλάδα 2017: Με ποιες προϋποθέσεις ο Γ. Καπουτζίδης θα είναι σχολιαστής της ΕΡΤ για τη Eurovision 2017

Από το 2013 ο Γιώργος Καπουτζίδης μαζί με τη Μαρία Κοζάκου είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ για το διαγωνισμό της Eurovision. Σε σημερινή του συνέντευξη ο καταξιωμένος δημιουργός, ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα ακολουθούσε και φέτος την ελληνική αποστολή στο διαγωνισμό, ως σχολιαστής της μετάδοσης. Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε, θα το ξαναέκανε μόνο εφόσον συμμετείχε και η Μαρία Κοζάκου. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Εάν πάει η Μαρία Κοζάκου θα ήθελα να πάω κι εγώ. Χωρίς τη Μαρία, δεν θέλω να πάω. Γνωριστήκαμε μέσα από το διαγωνισμό, γίναμε φίλοι και αγαπηθήκαμε. Έχουμε συνεργαστεί εξαιρετικά και τολμώ να πω ότι κάνουμε και πολύ καλή δουλειά. Μελετάμε πολύ, δουλεύουμε πολλές ώρες την ημέρα για να βγουν σωστά οι μεταδόσεις κι έχουμε χτίσει και πολύ ωραίες σχέσεις συνεργασίας και με τους ανθρώπους της EBU και με τους συναδέρφους μας από το εξωτερικό. 

Αν τελικά το εν λόγω δίδυμο βρεθεί στη θέση των σχολιαστών του διαγωνισμού για την ΕΡΤ και σε αυτή τη διοργάνωση, θα είναι η πέμπτη κατά σειρά Eurovision για το Γιώργο Καπουτζίδη και η έβδομη για τη Μαρία Κοζάκου.

πηγή: TLIFE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.