Γεωργία: Στις 10 Μαρτίου οι Circus Mircus αποκαλύπτουν την συμμετοχή τους

Γεωργία: Στις 10 Μαρτίου οι Circus Mircus αποκαλύπτουν την συμμετοχή τους

Η δημόσια τηλεόραση της Γεωργίας GRB ανακοίνωσε πως η συμμετοχή της χώρας για την Eurovision 2022 με τους Circus Mircus θα αποκαλυφθεί την Πέμπτη 10 Μαρτίου, την ίδια ακριβώς ημέρα που θα αποκαλυφθεί η Ελληνική αλλά και η Βέλγικη συμμετοχή.

Εκείνη την ημέρα ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί και το videoclip της Γεωργιανής συμμετοχής, ωστόσο τα γεγονότα με τον πόλεμο στην Ουκρανία μετέθεσαν την αρχική ημερομηνία προβολής για αργότερα, έτσι στις 10 Μαρτίου θα ακούσουμε το τραγούδι χωρίς videoclip αλλά με μαύρο φόντο για βίντεο.

Οι Circus Mircus είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2020 από 3 φίλους οι οποίοι απορρίφθηκαν από την ακαδημία τσίρκου, και έκτοτε πειραματίζονται με διάφορα ήδη αλλά χαρακτηρίζονται ως ένα progressive rock συγκρότημα. Την σκηνική τους παρουσία θα αναλάβει η Emilia Sandquist η οποία στο παρελθόν άνηκε στην ομάδα της Sacha Jean Baptiste. Η Γεωργία θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.