Ελλάδα: Στις 10 Μαρτίου η παρουσίασης της συμμετοχής μας

Ελλάδα: Στις 10 Μαρτίου η παρουσίασης της συμμετοχής μας

Ο διευθυντής του zappit.gr Γιώργος Σκρομπόλας, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρωινή εκπομπή του Mega, Mega Καλημέρα, αποκάλυψε την ημερομηνία παρουσίασης της ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision 2022.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, η παρουσίαση του τραγουδιού της Αμάντας Γεωργιάδη θα γίνει την Πέμπτη 10 Μαρτίου. Είχαμε πει από τον Δεκέμβρη ότι φέτος θα προετοιμαστούν αρκετό καιρό, ώστε η συμμετοχή μας να είναι ολοκληρωμένη. Έτσι λοιπόν, εξαντλήθηκαν νομίζω οι ημερομηνίες, αφού το deadline της EBU είναι η Πέμπτη 10 Μαρτίου, εκτός από κάποιες χώρες όπως η Σουηδία που έχει εθνικό τελικό 2 μέρες μετά, κι έτσι σε μια εβδομάδα περίπου θα ακούσουμε και θα δούμε οπτικοποιημένο επιτέλους και το ποιο τραγούδι θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στην Eurovision. Να σημειώσουμε επίσης ότι ενώ δεν έχει ακουστεί το τραγούδι, η χώρα μας μόνο και μόνο από τη συγκεκριμένη συμμετοχή, στους πίνακες των στοιχημάτων βρίσκεται στην 4η θέση.

Το πιο πιθανό είναι πως το τραγούδι μας θα κάνει πρεμιέρα κατά τη διάρκεια του βραδινού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ1 την επόμενη Πέμπτη. Υπομονή, λοιπόν, και σε μια εβδομάδα σχεδόν θα ακούσουμε τη συμμετοχή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Μία σκέψη στο “Ελλάδα: Στις 10 Μαρτίου η παρουσίασης της συμμετοχής μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.