Ελλάδα: Στη Σύμη τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της συμμετοχής μας

Ελλάδα: Στη Σύμη τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της συμμετοχής μας

Στη Σύμη θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ της ελληνικής συμμετοχής στην  Eurovision 2022, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Ροδιακής»!

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική είδηση τόσο για τη «μικρή αρχόντισσα» του Αιγαίου, όσο και για τα Δωδεκάνησα εν γένει, καθώς οι ομορφιές της περιοχής μας θα προβληθούν σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα,  την ερχόμενη Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου,  και για τουλάχιστον ένα τριήμερο, ομάδα αποτελούμενη από 19 άτομα θα βρεθεί στο νησί για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ. Στην αποστολή συμμετέχει φυσικά η τραγουδίστρια Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας στην Eurovision, συνθέτες στιχουργοί, τεχνικοί, καθώς και δημοσιογράφοι της ΕΡΤ.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, τα γυρίσματα «διεκδίκησε» να φιλοξενήσει και η Σαντορίνη, συνεπώς γίνεται εύκολα αντιληπτή η σπουδαιότητα της συγκεκριμένης δράσης. Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο δήμαρχος της Σύμης κ. Λευτέρης Παπακαλοδούκας, επιβεβαίωσε τα παραπάνω, ενώ ταυτόχρονα σημείωσε πόσο σημαντικό επίτευγμα είναι αυτό για το νησί του:

“Είναι μεγάλη επιτυχία για το νησί μας! Τίποτα όμως δεν γίνεται τυχαία. Καταβάλαμε μεγάλη και συντονισμένη προσπάθεια ώστε να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Γενικά εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνουμε τα τελευταία χρόνια για να διαφημίσουμε τη Σύμη στο εξωτερικό. Γι’ αυτό άλλωστε πια η Σύμη έχει αποκτήσει ποιητικό τουρισμό από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι προ ημερών ένα εστιατόριο στο νησί μας αναδείχθηκε το καλύτερο στον κόσμο”.

Μία σκέψη στο “Ελλάδα: Στη Σύμη τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της συμμετοχής μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.