Ελλάδα: Παρούσα στο Eurovision In Concert 2019 η Κατερίνα Ντούσκα

Ελλάδα: Παρούσα στο Eurovision In Concert 2019 η Κατερίνα Ντούσκα

Το παρόν θα δώσει η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην φετινή Eurovision, Κατερίνα Ντούσκα με το τραγούδι Better Love, στο μεγαλύτερο party που διεξάγεται κάθε χρόνο με αφορμή την Eurovision. Το συγκεκριμένο event δεν είναι άλλο από το Eurovision In Concert που διεξάγεται κάθε χρόνο στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας Άμστερνταμ.

Το Eurovision In Concert 2019 θα διεξαχθεί στον συναυλιακό χώρο AFAS Live, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Άμστερνταμ, το Σάββατο 6 Απριλίου. Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί ότι θα συμμετάσχουν στο event 15 από τους φετινούς διαγωνιζόμενους, συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι των εξής χωρών: Ελλάδα, Αλβανία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ισραήλ,  Λιθουανία, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Νορβηγία, Σαν Μαρίνο, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες και άλλοι φετινοί συμμετέχοντες. Το παρόν όμως θα δώσουν και παλαιότεροι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, όπως η νικήτρια της Eurovision 1982 για την Γερμανία Nicole, Η Justine Pelmelay (Ολλανδία 1989) και η Sieneke (Ολλανδία 2010).

To Eurovision In Concert είναι το μεγαλύτερο και παλαιότερο Eurovision promo event, καθώς φέτος είναι η 11η χρονιά που διεξάγεται, ενώ η τελευταία παρουσία της Ελλάδας σε αυτό ήταν το 2015 με την Μαρία Έλενα Κυριάκου και το One Last Breath. Το Eurovision In Concert είναι το δεύτερο πάρτι στο οποίο ανακοινώνεται ότι θα συμμετάσχει η Κατερίνα Ντούσκα καθώς ανακοινώθηκε ότι θα εμφανιστεί και στο PrePartyEs 2019.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.