Ελλάδα: Ο Gus G θα ανακοινώσει τους 12 βαθμούς της Ελληνικής κριτικής επιτροπής

Ελλάδα: Ο Gus G θα ανακοινώσει τους 12 βαθμούς της Ελληνικής κριτικής επιτροπής

Με χθεσινό δελτίο τύπου της ΕΡΤ επισημοποιήθηκε και από Ελληνικής πλευράς η σύνθεση της Ελληνικής επιτροπής (σας ενημερώσαμε με προηγούμενο μας άρθρο εδώ), ενώ γνωστοποιήθηκε και το πρόσωπο που θα ανακοινώσει τους 12 βαθμούς της Ελληνικής επιτροπής. Πρόκειται για τον μουσικό της metal Gus G.

Gus G κατά κόσμον Κωνσταντίνος Καραμητρούδης είναι συνθέτης, τραγουδιστής και κιθαρίστας και είναι ένας από τους πλέον γνωστούς εκπροσώπους της Ελληνικής metal σκηνής με αξιοσημείωτη καριέρα  στο εξωτερικό. Είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου του 1980 στην Θεσσαλονίκη, είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Power Metal συγκροτήματος Firewind ενώ έχει συμμετάσχει σε αρκετά metal συγκροτήματα όπως οι Mystic Prophecy, οι Dream Evil, οι Nightrage, οι Arch Enemy και οι Kamelot. Μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του είναι σίγουρα η συνεργασία του με τον Ozzy Osbourne, ένα από τα πλέον θρυλικά ονόματα της Metal Μουσικής, καθώς ήταν ο βασικός κιθαρίστας του σε περιοδίες που έκανε ο Ozzy σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική.

4 σκέψεις για το “Ελλάδα: Ο Gus G θα ανακοινώσει τους 12 βαθμούς της Ελληνικής κριτικής επιτροπής

  1. Μια χαρά επιλογή…και θα τολμήσω να πω ότι δεν θα με χάλαγε να τον δούμε κάποτε και επί σκηνής Eurovision για την Ελλάδα

    1. Ούτε ασχετη ουτε αψυχολόγητη. Η ΕΡΤ θελει να δειξει οτι παιρνει στα σοβαρά στο θεσμό και δεν τον αντιμετωπίζει καρικατουριστικα και γραφικά. Δινει βημα σε καλλιτεχνεσ Που προφανώς ποτε δεν εκπροσώπησαν τη χώρα κλείνοντας μας το ματι σαν να μας λεει τιποτα δεν αποκλείω για το μελλον. Αλιμονο δηλαδη αν ειναι βλεπουμε τον Χριστόφορου και την Παπαριζου να δινουν τη βαθμολογία μεχρι να φτάσουν 100 χρόνων και τον Κωσταλα μεχρι τα 150 του.

  2. Ο πιο επιτυχημένος και διεθνώς αναγνωρισμένος Έλληνας μουσικός της heavy metal και φοβερός κιθαρίστας με τεράστιο fan base σε Ελλάδα και εξωτερικό με sold out συναυλίες σε όλον τον κόσμο και συνεργασίες με τους κορυφαίούς θρύλους του είδους. Τεράστια ευχάριστη έκπληξη.

    Μακάρι να μας εκπροσωπούσε με ένα τραγούδι σαν το “Breaking the silence”, “World On Fire” ή το μελωδικότερο “Edge of a Dream”.

    Φέτος έχει γίνει άψογη δουλειά σε όλους τους τομείς και η όλη διαδικασία και επιλογές αποπνέουν έναν φρέσκο αέρα ανανέωσης και ανοίγματος του διαγωνισμού σε όλους και όχι στους ίδιους και τους ίδιους που τους είδαμε, τους ξαναείδαμε, τους ευχαριστούμε αλλά ας δούμε και κάτι άλλο και ας είναι αφορμή λόγω Gus G. να δει τον διαγωνισμό και άλλη μερίδα κοινού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.