Ελλάδα: Με το “This is Love” ταξιδεύει η Demy στο Κίεβο!

Ελλάδα: Με το “This is Love” ταξιδεύει η Demy στο Κίεβο!

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε ο εθνικός τελικός της χώρας μας «Ψήφισε το τραγούδι», με παρουσιαστές τον ηθοποιό Αντώνη Λουδάρο και την αθλητικογράφο της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά, σε κείμενα Γιώργου Φραντζεσκάκη (NF 02). Παρόντες στο στούντιο όλη η Dream Team (Demy, Ευαγγελινός, Κοντόπουλος), αλλά και ο Άλεξ Παναγή (CYP 95, 00), ο οποίος θα κάνει τη φωνητική διδασκαλία.

Το κοινό, αλλά και οι επιτροπές των απόδημων Ελλήνων (στο Βέλγιο, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γερμανία επί δύο, την Αρμενία, την Ιταλία, την Αυστρία και την Ουκρανία) άκουσαν και είδαν για πρώτη φορά τα τρία υποψήφια τραγούδια, Angels, This is love και When the morning comes around, σε μορφή βίντεο κλιπ και ψήφισαν σε ποσοστό 70%-30%. Την προηγούμενη εβδομάδα, βέβαια, είχε διαρρεύσει -άγνωστο πως- το ένα από τα τρία τραγούδια, το This is love, γεγονός που προκάλεσε πανικό στην Panik Records και την ΕΡΤ, χωρίς όμως να έχει περαιτέρω συνέπειες.

Το χρυσό εισιτήριο για το γουρλίδικο Κίεβο πήρε τελικά το τραγούδι This is Love !

https://www.youtube.com/watch?v=sBom9VecMKw

Αναλυτικά τα αποτελέσματα θα έχουμε τη δυνατότητα να τα δούμε αύριο. Πάντως το κοινό και όλες οι επιτροπές, εκτός από εκείνη του Αζερμπαϊτζάν που ψήφισε το When The Morning Comes Around, ομόφωνα προτίμησαν το This is Love.

Ο Infe Greece εύχεται καλή επιτυχία στη Demy και τη σούπερ ομάδα της! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την ελληνική συμμετοχή.

 

 

Μία σκέψη στο “Ελλάδα: Με το “This is Love” ταξιδεύει η Demy στο Κίεβο!

  1. Πόσο κρίμα να χαραμίζεται το ταλέντο και η προσωπικότητα της Demy σε ένα φτηνό, ανέμπνευστο europop κομμάτι που άλλες χώρες κάνουν τόσο καλύτερα (ακόμα και η Βουλγαρία πέρσι ή η Σερβία πρόπερσι).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.