Ελλάδα: Και οι ΟΝΕ ανάμεσα στις υποψηφιότητες για την φετινή Eurovision

Ελλάδα: Και οι ΟΝΕ ανάμεσα στις υποψηφιότητες για την φετινή Eurovision

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του STAR, Στη Φωλιά των Κου Κου, οι εκπρόσωποι της Κύπρου στην Eurovision 2002, ΟΝΕ, κατέθεσαν συμμετοχή στην ΕΡΤ, ώστε να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον διαγωνισμό. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση, ενώ το τραγούδι χαρακτηρίζεται ως “γιουροβιζιονική επιτυχία”. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο:

Άλλα ονόματα που ακούγονται για την εκπροσώπηση της Ελλάδας, είναι του Ίαν Στρατή και της Στεφανίας Λυμπεράκη, η οποία φαίνεται να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Οι ΟΝΕ εκπροσώπησαν την Κύπρο στον διαγωνισμό του 2002 με το τραγούδι Gimme, καταλαμβάνοντας την 6η θέση με 85 βαθμούς. Ωστόσο, ο κεντρικός τραγουδιστής του γκρουπ Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, έχει εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision άλλες 2 φορές. Το 1996 με το τραγούδι “Μόνο για μας” (9η θέση) και το 2005 με το “Έλα Έλα” (18η θέση).

Πως θα σας φαινόταν μια πιθανή εκπροσώπηση της χώρας μας από τους ΟΝΕ;

3 σκέψεις για το “Ελλάδα: Και οι ΟΝΕ ανάμεσα στις υποψηφιότητες για την φετινή Eurovision

  1. τραγικό!!! τι θέλει ο χριστοφόρου πάλι την γιουροβίζιον? φτάνει!!!!!! τόσα χρόνια δεν ήθελε τους one τώρα στα 45 θυμήθηκε τους one? όλα για λίγη δόξα πια. Ας κάτσει στην Κύπρο με τη γιαγιά άντζελα και να πάψει να ανακατεύεται παντου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.