Ελλάδα: Η συνέντευξη τύπου της Στεφανίας – “Ήθελα να κάνω τους Έλληνες περήφανους”

Ελλάδα: Η συνέντευξη τύπου της Στεφανίας – “Ήθελα να κάνω τους Έλληνες περήφανους”
Μετά την ολοκλήρωση του Β Ημιτελικού και την κλήρωση για την εμφάνιση στον τελικό, οι αποψινοί προκριθέντες, ανάμεσά τους και η Στεφανία, έδωσαν μια συνέντευξη τύπου απαντώντας σε ερωτήσεις ντόπιων και ξένων δημοσιογράφων ή fans.

Η πρώτη ερώτηση προς την Στεφανίας, ήταν για τις αντιδράσεις της μόλις ανακοινώθηκε πως προκρίθηκε στον τελικό, και απάντησε πως ήταν κραγές, γέλια αλλά και δάκρια χαράς γιατί η Ελληνική συμμετοχή πέτυχε τον πρώτο στόχο της.

Στην συνέχεια η Στεφανία δήλωσε πως ήταν από μικρή το όνειρό της να τραγουδήσει στην Eurovision και πως στόχος της ήταν να κάνει τους Έλληνες υπερήφανους με την εμφάνισή της, και φυσικά ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τους ανθρώπους της ομάδας της όμως τον Δημήτρη Κοντόπουλο, καθώς χωρίς αυτούς δεν θα  τα είχε καταφέρει όπως η ίδια είπε.

Στην συνέχεια έγινε αναφορά στην αδελφή της Στεφανίας, η οποία και αυτή εκπροσώπησε την Ελλάδα με την εθνική Ελλάδος  γυναικείου ποδοσφαίρου, η οποία την συνεχάρη αμέσως μετά το τέλος του ημιτελικού.

Τέλος σε ερώτηση για την σκηνική παρουσία, δήλωσε πως είχε πολλά δύσκολα κομμάτια και πως πρέπει να σκέφτεται πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Πιο δύσκολο χαρακτήρησε το κομμάτι όπου φαινόταν να ξαπλώνει στο κενό. Η καθοδήγηση του Φωκά Ευαγγελινού όμως ήταν πολύτιμη και σε αυτόν τον τομέα.

Η συνέντευξη της Ελλάδας ξεκινάει στο 47ο λεπτό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.