Ελλάδα: Δείτε video από την ηχογράφηση του Better Love – Το πάρτι της ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή

Ελλάδα: Δείτε video από την ηχογράφηση του Better Love – Το πάρτι της ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή

Αποκαλύφθηκε χθες ένα video από την ηχογράφηση  του Better Love, της συμμετοχής της Ελλάδας στην Eurovision,  στο studio ηχογράφησης στο Λονδίνο. Στο συγκεκριμένο video παίρνουμε μια μικρή γεύση από τις φωνητικές ικανότητες της φετινής εκπροσώπου της Ελλάδας στης Eurovision, Κατερίνα Ντούσκα, κάτι που γεμίζει τους Έλληνες fans με αισιοδοξία για μια καλή εμφάνιση στην σκηνή της Eurovision. Στο πλευρό της Κατερίνας στο video βρισκόταν και ο συνθέτης του Better Love, Leon of Athens.

Χθες το βράδυ, 19 Μαρτίου η ΕΡΤ διοργάνωσε στο γνωστό club της Αθήνας Shamone ένα πάρτυ προς τιμή της Κατερίνας Ντούσκα και της Ελληνικής αποστολής στην Eurovision 2019. Στο συγκεκριμένο πάρτυ εκτός από την Κατερίνα Ντούσκα  έδωσαν το παρόν οι σχολιαστές της ΕΡΤ για τον φετινό διαγωνισμό Γιώργο Καπουτζίδης και  Μαρία Κοζάκου, καθώς και η Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ  Μαρία Κουφοπούλου.  Έντονη ήταν και η παρουσία των Eurofans στο πάρτι όπου αρκετά μέλη του INFE Greece έδωσαν το παρόν προκειμένου να συναντήσουν την εκπρόσωπο της Ελλάδας αλλά και τα μέλη της Ελληνικής αποστολής.

Όπως έγινε γνωστό χθες, η Κατερίνα Ντούσκα θα ταξιδέψει στις 29 Μαρτίου στο Τελ Αβίβ για τα γυρίσματα της postcard, ενώ επιβεβαιώθηκε και η παρουσία της Κατερίνας σε 3 pre-contest parties, σε Άμστερνταμ (6 Απριλίου), Λονδίνο (14 Απριλίου) και Μαδρίτη (19-20 Απριλίου). Τέλος όπως δήλωσε  η Κατερίνα Ντούσκα  για την σκηνική παρουσία ετοιμάζεται κάτι πρωτόγνωρο για την Eurovision που δεν έχουμε ξαναδεί σε άλλη συμμετοχή.

Μία σκέψη στο “Ελλάδα: Δείτε video από την ηχογράφηση του Better Love – Το πάρτι της ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή

  1. Αν η παρουσίαση είναι εξίσου εντυπωσιακή όπως η φωνή της τότε θεωρώ σίγουρη μια πολύ καλή θέση και σίγουρα θα γίνει ξανά η Ελλάδα αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των φαν και όχι μόνο…!
    Καλή επιτυχία!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.