Ελλάδα: Δείτε την συνέντευξη της Stefania στα πλαίσια του Country Celebration Days

Ελλάδα: Δείτε την συνέντευξη της Stefania στα πλαίσια του Country Celebration Days

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας για την Eurovision 2021, Stefania, έδωσε συνέντευξη σε διάφορα media της Eurovision στα πλαίσια του Country Celebration Days, όπου η αποψινή μέρα ήταν αφιερωμένη στην Ελλάδα. Η Stefania έδωσε την συνέντευξή της πλαισιωμένη από τους χορευτές που θα την συνοδεύσουν στην σκηνή της Eurovision για την ερμηνεία του Last Danse, δηλαδή τους Μάρκο Γιακουμόγλου,  Νίκο ΚουκάκηΚώστα Παυλόπουλο,   και Γιώργο Παπαδόπoυλο. Η συνέντευξη δόθηκε έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο και χαλαρό κλίμα με την Στεφανία να αποκαλύπτει στοιχεία για την εμφάνισή της στην σκηνή της Eurovision καθώς επίσης και διάφορες πτυχές του εαυτού της. Εκτός από δημοσιογράφους, η Stefania απάντησε και σε ερωτήσεις από fans της Eurovision από όλο τον κόσμο, μέχρι και από μη Ευρωπαϊκές χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Βραζιλία η Ν.Κορέα και η Ινδονησία.

“Last Dance Will Rock”

Η Stefania ξεκίνησε της συνέντευξη της τραγουδώντας ένα απόσπασμα από το Last Dance. Σε ερώτηση για το αν προτιμάει το Superg!rl ή το Last Dance απάντησε πως της αρέσουν και τα δύο αλλά το Last Dance θα ταρακουνήσει την σκηνή της Eurovision, ενώ δήλωσε χαρούμενη που το τραγούδι της βρίσκεται αυτή της στιγμή στην κορυφαία δεκάδα των στοιχημάτων.

Η παρέμβαση του Blas Canto

Σε ερώτηση για το ποιο ήταν το αγαπημένο της τραγούδι για από την Eurovision 2019, απάντησε με σιγουριά το νικητήριο τραγούδι για την Ολλανδία “Arcade” του Duncan Laurence. Έπειτα τραγούδησε ένα μικρό απόσπασμα από την φετινή Ισπανική συμμετοχή Voy A Quedarme λέγοντας μάλιστα πως είναι η αγαπημένη της από τις συμμετοχές της Eurovision 2021. Ο Ισπανός εκπρόσωπος μάλιστα εμφανίστηκε στο live της Στεφανίας δίνοντας τον χαιρετισμό του. Τα άλλα τραγούδια που της αρέσουν είναι οι συμμετοχές της Ελβετίας, της Γερμανίας και της Κύπρου.

Στην συνέχεια δήλωσε πως είναι αρκετά ιδιαίτερο για εκείνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ολλανδία, την χώρα όπου μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα της μουσικά βήματα. Ως αγαπημένη της Ελληνική συμμετοχή ανέφερε το My Number One της Έλενας που έφερε την πρώτη θέση στην Ελλάδα.

Σε ερωτήσεις για την σκηνική της παρουσία δεν έδωσε πολλά στοιχεία. Ανέφερε πως το φόρεμα της θα το σχεδιάσει ο Βρεττός Βρεττάκος και πως είναι κάτι που πάντα ήθελε να φορέσει ενώ θα είναι έκπληξη για αρκετούς.  Επίσης δήλωσε πως δεν θα δούμε τον Πήγασο του videoclip επί σκηνής. Μάλιστα κάνει καθημερινές πρόβες για να είναι όλα στην εντέλεια. Ανέφερε τέλος πως ήταν όνειρό της από μικρή να τραγουδήσει στην σκηνή της Eurovision και πως στόχος της είναι μια θέση στην πρώτη δεκάδα του διαγωνισμού.

Δείτε παρακάτω της συνέντευξη της Στεφανίας:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στις 2 Μάιου, την Κυριακή του Πάσχα η Stefania θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά live το Last Dance σε μια piano unplugged version στο εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.