Ελλάδα: Δείτε την εμφάνιση της Stefania στο εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ “Το Καλύτερο Μας Πάσχα”

Ελλάδα: Δείτε την εμφάνιση της Stefania στο εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ “Το Καλύτερο Μας Πάσχα”

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας για την Eurovision 2021 Stefania ερμήνευσε για πρώτη φορά ζωντανά μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό το “Last Dance” την συμμετοχή της για τον φετινό διαγωνισμό. Η Στεφανία εμφανίστηκε στην εορταστική εκπομπή της ΕΡΤ “Το Καλύτερο Μας Πάσχα”, όπου ερμήνευσε το Last Dance με την συνοδεία πιάνο και στο τέλος έδωσε τις ευχές της για το Ελληνικό κοινό. Την ερμηνεία της μπορείτε να την δείτε στο ERTFLIX στο 01:25:10.

https://www.ertflix.gr/psichagogia/to-kalytero-mas-pascha/

Το εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ

Παρουσιαστές του εορταστικού προγράμματος της ΕΡΤ “Το Καλύτερο Μας Πάσχα” ήταν η Τζένη Θεωνά και ο Μελέτης Ηλίας οι οποίοι είναι πρωταγωνιστές στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ “Τα καλύτερά μας χρόνια”. Το παρόν στο εορταστικό αυτό πρόγραμμα έδωσαν ηθοποιοί από τις δημοφιλείς σειρές της ΕΡΤ “Τα καλύτερά μας χρόνια”, “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, “Τούρτα της Μαμάς” και “Ζακέτα να πάρεις” αλλά και η εξίσου αγαπητή στο Ελληνικό κοινό Μελίνα Ασλανίδου, οι οποίοι ερμήνευσαν διασκευές αρκετών Ελληνικών τραγουδιών.

Πότε θα δούμε τις υπόλοιπες ερμηνείες της Stefania μέχρι το Ρότερνταμ;

Θυμίζουμε πως η Στεφανία θα πραγματοποιήσει την πρώτη της πρόβα στο Rotterdam Ahoy  την Δευτέρα 10 Μαΐου, μέχρι τότε θα δούμε άλλες δύο εμφανίσεις της Stefania, την Τρίτη 4 Μαΐου θα δούμε την εμφάνιση της για το PrePartyES 2021 ενώ θα εμφανιστεί την Κυριακή 9 Μαΐου στο επεισόδιο του your face sounds familiar στον Antenna το οποίο θα είναι αφιερωμένο στην Eurovision.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.