Ελλάδα: Ακούστε την ακουστική εκδοχη του Superg!rl από την Stefania

Ελλάδα: Ακούστε την ακουστική  εκδοχη του Superg!rl από την Stefania

Ως γνωστόν, λόγω της ακύρωσης της Eurovision 2020 εξαιτίας της πανδημίας του ιού Covid-19 οι Έλληνες fans δεν θα έχουν την ευκαιρία να υποστηρίξουν της Stefania να ερμηνεύσει ζωντανά το Superg!rl στην σκηνή του Ahoy Arena εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον διαγωνισμό. Κάτι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου όμως, αναμένουμε να συμβεί του χρόνου με άλλο τραγούδι όμως.

Παρόλα αυτά όμως σήμερα είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε για πρώτη φορά live στο Superg!rl από την Stefania σε μια live unplugged acoustic εκδοχή. Αυτό έγινε χάρη σε μια πρωτοβουλία του Δημήτρη Κοντόπουλου με τίτλο #Qsessions στην οποία έπαιξε στο πιάνο γνωστά κομμάτια τα οποία ερμήνευσαν οι καλλιτέχνες με τους οποίος έχει συνεργαστεί, από τον δικό τους χώρο. Τα live αυτά ανέβηκαν στον λογαριασμό του Δημήτρη Κοντόπουλου στο instagram.

Στο #Qsessions συμμετείχαν άλλοι δύο πρώην εκπρόσωποι της Ελλάδας στην Eurovision, η Demy ερμηνεύοντας το Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια και ο Σάκης Ρουβάς ερμηνεύοντας το Και σε θέλω.

Πηγή Εικόνας: hit-channel.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.