Διθυραμβικές κριτικές από ABC και BBC για Ελλάδα

Διθυραμβικές κριτικές από ABC και BBC για Ελλάδα

Η τελική κατάταξη της Ελλάδας στην 60η Eurovision,κατά γενική ομολογία δεν ήταν η αναμενόμενη, μιας που η εκπρόσωπος μας έκανε αισθητή τη παρουσία της με τις ερμηνευτικές της ικανότητες αλλά και την ομορφιά της επί σκηνής καθώς έλαμψε με το One last breath,κάτι που σχολιάστηκε εντός αλλά και εκτός χώρας μας.
Πλήθος δημοσιευμάτων μιλούν για μια άδικη θέση,ενώ ενδεικτικά αναφέρουμε το αμερικάνικο κανάλι ABC που βρήκε την ερμηνεία της και την σκηνική της παρουσία καταπληκτικές ενώ σχολίασε ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο από την εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής: «Η Ελλάδα έσκισε στο τραγούδι, η εμφάνιση της Μαρίας-Έλενας Κυριάκου ήταν ισάξια με ντίβα σε ταινία του James Bond, ό,τι χρειάζεται η Eurovision.»
Ανάλογα σχόλια έκανε και κατά τη μετάδοση του το BBC χρησιμοποιώντας τον τίτλο του περσινού νικητήριου τραγουδιού της Conchita για τη δική μας εκπρόσωπο.GREECE: Rise like a φοῖνιξ phoinix!

Το Ελληνικό σωματείο φίλων της eurovision,που ταξίδεψε στη Βιέννη μαζί με τη Μαρία Έλενα Κυριάκου και τους συντελεστές του τραγουδιού μας Ευθύβουλο Θεοχάρους,Βαγγέλη Κωνσταντινίδη,Εβελίνα Τζιώρα,Αλεξ Οικονόμου,Κατερίνα Κυριάκου Μαρία Λυραράκη επέστρεψε μαζί τους σήμερα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και τους μετέφερε τις ευχαριστίες του διοικητικού του συμβουλίου αλλά και όλων των μελών του για την εμφάνιση μας και για το ταξίδι που φέτος κάναμε μαζί στον Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού.
Ταξιδέψαμε μαζί στην Αυστρία σηκώσαμε τις γαλανόλευκες και νοιώθουμε υπερήφανοι για το ΄δικό μας΄τραγούδι ανεξαρτήτως τελικής κατάταξης.
Σας ευχαριστούμε απο καρδιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.