Δείτε το Lyric Video της Ελένης Φουρέιρα για το τραγούδι “El Ritmo Psicodélico”

Δείτε το Lyric Video της Ελένης  Φουρέιρα για το τραγούδι “El Ritmo Psicodélico”

Η Ελένη Φουρέιρα κυκλοφόρησε σήμερα μέσω της εταιρείας της Panik Records το lyric video για το νέο της single, El Ritmo Psicodélico. Το τραγούδι El Ritmo Psicodélico είναι ένα από τα 5 τραγούδια του διεθνούς της EP, Gypsy Woman. To τραγούδι ήδη κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο spotify έχοντας ξεπεράσει ήδη το ένα εκατομμύριο streams μπαίνοντας στο top-50 του Ελληνικού και Κυπριακού Spotify, ενώ γνωρίζει επιτυχία σε χώρες του εξωτερικού όπως η Ισπανία, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το νέο τραγούδι 

Το τραγούδι κινείται σε Reggeaton και R’n’B ρυθμούς, οι στίχοι του είναι γραμμένοι εξολοκλήρου στα Ισπανικά και είναι μια δημιουργία των  Arcade, Andrea Sandoval, Juan Carlo Cosme, Bosorg Etemad(OMG) με την Ελένη Φουρέϊρα να συμμετέχει τόσο στην  σύνθεση όσο και στους στίχους του τραγουδιού.

Ασταμάτητη Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα είναι αδιαμφισβήτητα το πιο hot όνομα της Ελληνικής pop σκηνής, ιδιαίτερα μετά την συμμετοχή της στην Eurovision 2018 με το τραγούδι Fuego για λογαριασμό της Κύπρου, φτάνοντας μάλιστα στην δεύτερη θέση, την καλύτερη θέση της Μεγαλονήσου στην ιστορία της στον διαγωνισμό.

Η συμμετοχή της Ελένης στον διαγωνισμό της Eurovision ήταν η αρχή για την διεθνή της καριέρα, καθώς στο Fuego μπήκε στα charts αρκετών Ευρωπαϊκών χωρών (Αυστρία, Γαλλία, Ισπανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Νορβηγία, Σουηδία, Ολλανδία, Ελβετία) ενώ ακολούθησε και η συνεργασία της με τον παγκοσμίου φήμης Αμερικανό rapper Snoop Dogg στο τραγούδι Sirens. H αγάπη των Eurofans για την Ελένη ήταν τέτοια μάλιστα, που η Ισραηλινή τηλεόραση την κάλεσε να συμμετάσχει στο Interval Act του τελικού της Eurovision 2019 μαζί με άλλους αγαπητούς Eurostars όπως η  Conchita Wurst, ο  Måns Zelmerlöw και η Verka Serduchka, με τον δεύτερο μάλιστα να διασκευάζει το Fuego.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.