Δανία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα μια μέρα πριν τον τελικό του “DMGP 2021”;

Δανία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα μια μέρα πριν τον τελικό του “DMGP 2021”;

Στον αυριανό εθνικό τελικό της Δανίας για την Eurovision, DMGP, θα παρακολουθήσουμε να διαγωνίζονται 8 συμμετοχές, 2 λιγότερες από πέρυσι. Ο νικητής και εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό θα προκύψει έπειτα από 2 γύρους ψηφοφορίας του κοινού. Από τον πρώτο γύρο, οι 3 συμμετοχές με τις περισσότερες ψήφους θα προκριθούν στον δεύτερο και τελικό γύρο του DMGP, τον Superfinal. Από εκεί, οι τηλεθεατές με την ψήφο τους θα καθορίσουν τον νικητή. 

Τι δείχνουν όμως τα στοιχήματα μια μέρα πριν; Ποιο είναι το φαβορί για νίκη; Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνεται η κατάταξη μέχρι τώρα:

Στην πρώτη θέση συναντάμε τους Fyr & Flamme με 42% πιθανότητες νίκης, με δεύτερους τους The Cosmic Twins (26%), των οποίων η συμμετοχή είναι αγαπημένη πολλών φανς. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η συμμετοχή των Chief 1 and Thomas Buttenschøn με 17%, ενώ στις θέσεις 4 – 8 οι υποψήφιοι συγκεντρώνουν πιθανότητες από 6% και κάτω, με τελευταίες στην κατάταξη τις Claudia Campagnol και Nanna Olivia.

Θα επαληθευτούν άραγε οι προβλέψεις ή θα υπάρξει ανατροπή;

Πηγή: eurovisionworld.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.