Έλενα Τσαγκρινού: 1.000.000 προβολές για το “El Diablo”- Συνεχίζονται οι αντιδράσεις (BINTEO)

Έλενα Τσαγκρινού: 1.000.000 προβολές για το “El Diablo”- Συνεχίζονται οι αντιδράσεις (BINTEO)

Έσπασε το ρεκόρ των 1.000.000 Views, πριν από λίγο, η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία με το “El Diablo” έχει καταφέρει να αποσπάσει πλήθος θετικών σχολίων. Για του λόγου το αληθές, τις τελευταίες ώρες μάλιστα, έχει “εκτοπιστεί” στην 8η θέση στα γραφεία στοιχημάτων.

Ωστόσο, μέσα σε όλα αυτά, πληθαίνουν και τα αρνητικά σχόλια, με πρόσφατες αντιδράσεις του Ινστιτούτου Ελληνικού Πολιτισμού.

Στην ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων αναφέρει ότι το επιχείρημα του ΡΙΚ, για να διαδώσει το πραγματικό μήνυμα του τραγουδιού, είναι υποκριτικό, ζητώντας επιπλέον να δημοσιοποιηθεί το κρυφό μήνυμα των στίχων.

Τέλος, καλεί τους αρμοδίους να συνειδητοποιήσουν ότι το  Ρ.Ι.Κ. δεν είναι ιδιωτική εταιρεία ούτε κερδοσκοπικός οργανισμός και δεν νομιμοποιείται να δρα αυθαίρετα, όταν πρόκειται για ένα διεθνή Διαγωνισμό και για ένα θέμα που άπτεται απόλυτα της πολιτισμικής φυσιογνωμίας του λαού μας, σπαταλώντας αφειδώς τα χρήματα των φορολογουμένων, μάλιστα σε περίοδο βαθιάς υγειονομικής και οικονομικής κρίσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.