Γ. Καπουτζίδης: “Νομίζω ότι θα έχουμε μια όμορφη χρονιά φέτος και για την Κύπρο και για την Ελλάδα”

Γ. Καπουτζίδης: “Νομίζω ότι θα έχουμε μια όμορφη χρονιά φέτος και για την Κύπρο και για την Ελλάδα”

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του OPENΕυτυχείτε, συνάντησε τον Γιώργο Καπουτζίδη, όπου μαζί με την Μαρία Κοζάκου, έχουν αναλάβει για ακόμη μια χρονιά τον σχολιασμό των τριών shows της Eurovision.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα αναχωρήσουν για Ρότερνταμ στις 14 Μαΐου, ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν θα πάει η Ελλάδα για πρωτιά, δήλωσε ότι δεν είναι καθόλου γουρλής και ούτε καλός στα προγνωστικά, ωστόσο θέλει να πιστεύει ότι θα τα πάμε πολύ καλά, όπως και η Κύπρος. Συνέχισε λέγοντας πως νομίζει ότι θα έχουμε μια όμορφη χρονιά φέτος και για την Κύπρο και για την Ελλάδα. Σε ερώτηση αν θα περάσουμε στον τελικό, δήλωσε ότι είναι αισιόδοξος.

Παρακολουθήστε τα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή Ευτυχείτε:

Μία σκέψη στο “Γ. Καπουτζίδης: “Νομίζω ότι θα έχουμε μια όμορφη χρονιά φέτος και για την Κύπρο και για την Ελλάδα”

  1. Καλά, ο Γιώργος Καπουτζίδης θες από ευγένεια ή δεν ξέρω γιατί το λέει κάθε χρόνο αλλά μετά έρχονται τα αποτελέσματα και τον διαψεύδουν, τουλάχιστον για την Ελλάδα οπότε πάμε με θετική διάθεση αλλά με μικρό καλάθι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.