Γνωστά πρόσωπα στον σχολιασμό και την παρουσίαση της βαθμολογίας της Σουηδίας στη Eurovision 2017

Γνωστά πρόσωπα στον σχολιασμό και την παρουσίαση της βαθμολογίας της Σουηδίας στη Eurovision 2017

Η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας, SVT, ανακοίνωσε σήμερα πως σχολιαστές της για τη Eurovision 2017 θα είναι ο Måns Zelmerlöw και ο Edward af Sillén.

Ο Måns, έπειτα από την νίκη του στη Eurovision 2015 εκπροσωπώντας την Σουηδία, αλλά και την συμπαρουσίαση του περσινού διαγωνισμού τραγουδιού, φέτος θα δοκιμαστεί και στο κομμάτι του σχολιασμού των σόους για την χώρα του. Στο πλευρό του θα βρίσκεται ως κεντρικός σχολιαστής Edward af Sillén. Ο Edward έχει διατελέσει σχολιαστής της SVT για τον διαγωνισμό από το 2009 (με δύο εξαιρέσεις, το 2013 και το 2016 όπου η Σουηδία φιλοξένησε την Eurovision), έχοντας στο πλάι του κάθε φορά διαφορετικό παρτενέρ συμπεριλαμβανομένων των Gina Dirawi, Shirley Clamp και Sanna Nielsen που εκπροσώπησε τη χώρα το 2014.

Εκτός από τους σχολιαστές των τριών βραδιών, η SVT μας αποκάλυψε και την παρουσιάστρια της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής της Σουηδίας. Η Wiktoria λοιπόν, θα είναι αυτή που θα μας ανακοινώσει που θα δώσει φέτος η επιτροπή το 12αρι της. Η Wiktoria είναι τραγουδίστρια και έχει συμμετάσχει στο Melodifestivalen δύο φορές, πέρυσι και φέτος. Το φετινό της κομμάτι “As I Lay Me Down”, παρόλο που τερμάτισε 6ο στον τελικό, κατάφερε να βρεθεί στο Νο2 των σουηδικών charts.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.