Γνωρίστε τη συμμετοχή της Σερβίας «In Too Deep» – Ψηφίστε στο poll!

Γνωρίστε τη συμμετοχή της Σερβίας «In Too Deep» – Ψηφίστε στο poll!

Στις 27/02 ανακοινώθηκε από τη δημόσια τηλεόραση της Σερβίας RTS, πως η Tijana Bogićević θα είναι η εκπρόσωπος της χώρας στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η επιλογή αυτή έγινε από τους μουσικούς συντάκτες της RTS. Το τραγούδι που θα μας ερμηνεύσει τον Μάιο έχει τίτλο “In Too Deep”.

Η 35χρονη Tijana Bogićević είναι Σέρβα τραγουδίστρια. Το τραγούδι μπήκε από νωρίς στη ζωή της, αφού από πολύ μικρή ηλικία τραγουδούσε σε μουσικές εκδηλώσεις του σχολείου της. Το 2001, στην αρχή της καριέρας της, ανήκε στα φωνητικά της μπάντας του Vlado Georgiev, ενώ παράλληλα ασχολούνταν και με το δικό της συγκρότημα, Shane. Από τότε έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες της χώρα της. Το 2009 έλαβε μέρος στην εθνική επιλογή της Σερβίας για τη Eurovision, Beovizija 2009, με το τραγούδι Pazi šta radiš, τερματίζοντας στην 17η θέση του ημιτελικού. Παρόλα αυτά έχει βρεθεί στη σκηνή της Eurovision υποστηρίζοντας φωνητικά τη συμμετοχή της χώρας της το 2011. Η τραγουδίστρια έγινε γνωστότερη το 2013 μετά την επιτυχία του τραγουδιού της Čudo. Η Tijana σήμερα ζει και εργάζεται στη Βοστόνη των ΗΠΑ.

Δημιουργοί του τραγουδιού “In Too Deep”, που θα μας παρουσιάσει η Tijana στο Κίεβο, είναι οι Borislav Milanov, Bo Persson, Johan Alkenas και Lisa Ann-Mari Linder. Όλοι τους ήταν στην ομάδα που έγραψε το νικητήριο τραγούδι της Eurovision 2014 για την Αυστρία, Rise Like A Phoenix της Conchita, αλλά και την περσινή τέταρτη θέση της Βουλγαρίας If Love Was A Crime της Poli Genova.

H Σερβία συμμετείχε στον διαγωνισμό από το 1961 έως το 1992 ως μέρος της τότε Γιουγκοσλαβίας, ενώ την διετία 2004-2005 ως Σερβία – Μαυροβούνιο. Το 2007, στην πρώτη της συμμετοχή ως ανεξάρτητο κράτος, κέρδισε την πρώτη θέση με το τραγούδι «Molitva» από τηνMarija Serifovic.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τη συμμετοχή της Σερβίας για τη Eurovision 2017, όπου θα διαγωνισθεί στην 1η θέση του 2ου ημιτελικού στις 11 Μαΐου:

Η βαθμολογία της συντακτικής ομάδας του INFE Greece

Αργυρίου Γιάννης: 6

Πετράκη Αναστασία: 5

Κωστίκας Γιάννης: 7

Ματάμης Αποστόλης: 7

Φαρμάκας Δημήτρης: 5

Μαντζίλας Δημήτρης: 7

Χαρπαντίδης Στέφανος: 6

Σιακαντάρης Σπύρος: 7

Νταντάλιας Άγγελος: 5

Τσεκούρας Γιώργος: 7

Κοντακιώτης Χρυσόστομος: 7

Κορυπάς Αντρέας: 8

Τιγκράν Σαρκισιάν: 7

Μ.Ο.: 6,46

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.