Poll: Γνωρίστε και ψηφίστε τις συμμετοχές της Junior Eurovision 2020 – Μέρος 1ο

Poll: Γνωρίστε και ψηφίστε τις συμμετοχές της Junior Eurovision 2020 – Μέρος 1ο

Η ημέρα διεξαγωγής της Junior Eurovision 2020 πλησιάζει και το INFE Greece ξεκινάει την παρουσίαση των 12 συμμετοχών του διαγωνισμού, μετά την αποχώρηση της Αρμενίας, ώστε να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τους φετινούς υποψήφιους. Εκτός αυτού, θα έχετε την δυνατότητα να βαθμολογήσετε τις υποψηφιότητες από το 1 μέχρι το 10 στο poll που ακολουθεί έπειτα από το τραγούδι της κάθε χώρας. Η παρουσίαση αυτή θα αποτελείται από 3 μέρη, δηλαδή 4 συμμετοχές ανά άρθρο. Ξεκινάμε λοιπόν με το πρώτο μέρος και τη συμμετοχή της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Γεωργίας και της Ισπανίας.

Γαλλία

Η FranceTV ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό ότι η 11χρονη Valentina θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision φέτος. Η Valentina, το 2018, ξεχώρισε στην audition για το μουσικό γκρουπ «Kids United Nouvelle Génération» κι έτσι έγινε μέλος του. Έχει ηχογραφήσει δύο άλμπουμ με το γκρουπ, συμμετέχει σε αποστολές της UNICEF και έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες. Παρόλο που η Ariana Grande είναι το μεγαλύτερο είδωλό της, η Valentina συχνά εκπλήσσει τους θαυμαστές της με το έντονο ενδιαφέρον της για τη γαλλική ραπ. Εκτός από την γαλλική ραπ, έχει επίσης ταλέντο και στο ιταλικό τραγούδι, μιας και η μητέρα της είναι Ιταλίδα δασκάλα.

Στον διαγωνισμό θα συμμετάσχει με το τραγούδι J’Imagine,όπου έγραψαν οι Igit και Barbara Pravi, δημιουργοί της περσινής συμμετοχής της χώρας Bim Bam Toi, που κατέλαβε την 5η θέση.

Βαθμολογείστε την συμμετοχή της Γαλλίας στην Junior Eurovision 2020, "J'imagine" από το 1 έως το 10

Γερμανία

Η Γερμανία συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην Junior Eurovision. Η επιλογή του εκπροσώπου της έγινε μέσω της εθνικής επιλογής KiKA LIVE: Junior Eurovision Song Contest – Das Casting, όπου μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η 13χρονη Susan με το τραγούδι Stronger With You. Όταν ήταν μόλις 4 ετών η Susan, άρχισε να παρακολουθεί την αδερφή της Katja να συμμετέχει σε ένα συγκρότημα. Αυτή ήταν η στιγμή που κατάλαβε πόσο της αρέσει η μουσική και ξεκίνησε μαθήματα τραγουδιού και χιπ χοπ χορού.

Δημιουργός του τραγουδιού της Stronger With You, που είναι μια μπαλάντα με αγγλικούς και γερμανικούς στίχους, είναι ο Levent Geiger.

Βαθμολογείστε την συμμετοχή της Γερμανίας στην Junior Eurovision 2020, "Stronger With You" από το 1 έως το 10

Γεωργία

Έπειτα από τις ακροάσεις, που πραγματοποιήθηκαν πριν από μήνες, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Γεωργίας επέλεξε δέκα καλλιτέχνες ηλικίας από 8 έως 14 ετών για να συμμετάσχουν στο παιδικό σόου των ταλέντων, Ranina, μέσω που οποίου προέκυψε η εκπρόσωπος της Γεωργίας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision 2020. Έπειτα από αρκετά σόους επιλογής, νικήτρια αναδείχτηκε η 10χρονη Sandra Gadelia με το τραγούδι You Are Not Alone. Η Sandra κατάγεται από την Τιφλίδα. Άρχισε να ασχολείται με την μουσική από πολύ νεαρή ηλικία, νιώθοντας την σαν προέκταση του εαυτού της. Θαυμάζει τους Jessie J, Scorpions και Louis Armstrong. Με την νίκη της στον εθνικό διαγωνισμό, βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου της, να τραγουδήσει σε μια παγκόσμια σκηνή!

Το τραγούδι της You Are Not Alone, είναι μια μπαλάντα αποτελούμενη από αγγλικούς και γεωργιανούς στίχους, ενώ δημιουργοί του είναι οι Temo Sajaia και Giorgi Kukhianidze.

Βαθμολογείστε την συμμετοχή της Γεωργίας στην Junior Eurovision 2020, "You Are Not Alone" από το 1 έως το 10

Ισπανία

Πριν λίγο καιρό ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ισπανίας, RTVE, ανακοίνωσε πως την χώρα στην Junior Eurovision 2020 θα εκπροσωπήσει η 9χρονη Soleá, η οποία επιλέχθηκε εσωτερικά. Η  Soleá είναι ερμηνεύτρια φλαμέγκο τραγουδιών και κατάγεται από καλλιτεχνική οικογένεια. Έχει ήδη κάνει κάποιες εμφανίσεις στην εκπομπή Menuda Noche του τηλεοπτικού σταθμού Andalucía TV και έχει τραγουδήσει σε γάμους και συναυλίες μαζί με την ταλαντούχα οικογένειά της.

Το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Soleá την Ισπανία στην Junior Eurovision, έχει τίτλο Palante και είναι γραμμένο εξολοκλήρου στα ισπανικά, ενώ κινείται σε ρυθμούς latin και reggaeton. Συνθέτες του τραγουδιού είναι οι Bruno ValverdeHajar Sbihi και César G. Ross.

Βαθμολογείστε την συμμετοχή της Ισπανίας στην Junior Eurovision 2020, "Palante", από το 1 έως το 10

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.