Γιάννης Λάφης: Τι είναι “Αυτό που τον Σκοτώνει”; – Η προσωπική εξομολόγηση του καλλιτέχνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Λάφης: Τι είναι “Αυτό που τον Σκοτώνει”; – Η προσωπική εξομολόγηση του καλλιτέχνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαρμόσυνα νέα για τον πρώην παίκτη του Final 4!

Πριν από λίγες ώρες έκανε πρεμιέρα η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Λάφη με τίτλο “Αυτό Που Σκοτώνει” η οποία απέκτησε και εικόνα.

Αποτελώντας έναν από τους πλέον ταλαντούχους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, ο καλλιτέχνης ερμηνεύει με την ξεχωριστή χροιά του μία δυναμική ερωτική μπαλάντα, σε μουσική και στίχους του Andy Nicolas.

Το single μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό music video που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης, με τον Γιάννη Λάφη να πρωταγωνιστεί σε μία βαθιά προσωπική εξομολόγηση που αποκαλύπτει τι είναι «Αυτό Που Σκοτώνει».

Ήδη από τα πρώτα λεπτά, το fan club του παραληρεί με το οπτικό αποτέλεσμα, καθώς η ομορφιά του είναι το σήμα-κατατεθέν του.

Αν και το ευρύ κοινό τον γνώρισε πέρσι μέσα από το talent show «The Final Four», όπου έκλεψε τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής και των τηλεθεατών, ο Γιάννης Λάφης έχει ήδη στο ενεργητικό του σπουδαία βήματα.

Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις «Mamma Mia!», «Μαριχουάνα Στοπ» και «Hairspray», δάνεισε τη φωνή του στον «Simba» στην ελληνική μεταγλώττισή της ταινίας της Disney «Lion King» και συμμετείχε ως backing vocalist της Ελλάδας στην Eurovision του 2018, ενώ έχει συνεργαστεί επί σκηνής με καλλιτέχνες όπως οι Δέσποινα Βανδή, Ελένη Δήμου και Πάνος Μουζουράκης.
To video-clip μετρά ήδη 3.000 προβολές μέσα σε λίγες ώρες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.