Γεωργία: Με το “You” στο Ρότερνταμ ο Tornike Kipiani

Γεωργία: Με το “You” στο Ρότερνταμ ο Tornike Kipiani

Η δημόσια τηλεόραση της Γεωργίας αποκάλυψε τον τίτλο της φετινής συμμετοχής της με ερμηνευτή τον Tornike Kipiani, και τίτλος αυτής είναι “You”. H ανακοίνωση αυτή έγινε μέσω instagram.

Λεπτομέρειες για το “You”

Ο Tornike Kipiani είναι ο συνθέτης και ο στιχουργός του You, το τραγούδι είναι γραμμένο εξολοκλήρου στα αγγλικά ενώ το ύφος του κινείται μεταξύ rock, pop και blues στοιχείων ενώ θέμα του θα είναι η αγάπη. Στην ηχογράφηση του “You” συμμετείχαν επίσης η χορωδία των  Gori Girls καθώς επίσης και οι Marian Shengelia, Mariko Lezhava και Aleko Berdzenishvili με τον τελευταίο να συμμετέχει στην σύνθεση του τραγουδιού.

Λίγα λόγια για τον Tornike

O Tornike Kipiani είναι ένας 32 ροκ ερμηνευτής, το 2020 κέρδισε το Γεωργιανό Idol και μέσω αυτού αναδείχθηκε εκπρόσωπος της Γεωργίας για την Eurovision 2020 με τραγούδι Take me as i am. Μετά την ακύρωση της Eurovision 2020 εξαιτίας την πανδημίας του ιού COVID-19 η Γεωργιανή τηλεόραση ανανέωσε την συμμετοχή του Tornike για την Eurovision 2021. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2014 είχε λάβει μέρος και στο Γεωργιανό X-Factor όπου μέντορας του ήταν η Τάμτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.