Βόρεια Μακεδονία: Ακούστε απόσπασμα της συμμετοχής – Στις 11 Μαρτίου η κυκλοφορία της

Βόρεια Μακεδονία: Ακούστε απόσπασμα της συμμετοχής – Στις 11 Μαρτίου η κυκλοφορία της

Σήμερα, ο εκπρόσωπος της Βόρειας Μακεδονίας, Vasil, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως η συμμετοχή του για την Eurovision 2021 με τίτλο Here I Stand, θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου!

Η δημοσίευση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού, συνοδευόταν και από ένα μικρό απόσπασμα του Here I Stand, δίνοντας μας έτσι μια γεύση του τι θα ακούσουμε σε δέκα μέρες.

Λίγα λόγια για τον Vasil

O Vasil Garvanliev είναι 36 χρονών, κατάγεται από την πόλη Strumica της Βόρειας Μακεδονίας και είναι Pop τραγουδιστής αλλά  τραγουδάει και όπερα. Ο Vasil ανέβηκε για πρώτη φορά στην σκηνή της Eurovision το 2019 ως μέλος των φωνητικών της Tamara Todevska στο τραγούδι Proud, καταλαμβάνοντας της 7η θέση, την καλύτερη θέση που έλαβε η Βόρεια Μακεδονία στην ιστορία της στην Eurovision. Το 2020 o Vasil επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την γειτονική μας χώρα μέσω εσωτερικής επιλογής με το τραγούδι You, αλλά η Eurovision ακυρώνεται εξαιτίας της πανδημίας του ιού Covid-19. Έτσι, η δημόσια τηλεόραση της χώρας αποφάσισε να συνεχίσει την συνεργασία της με τον τραγουδιστή κι έτσι θα εκπροσωπήσει την Βόρεια Μακεδονία τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.